Magic Brush

Är det något man kan bli galen på här hemma är det allt hundhår som finns precis överallt. Dammsugaren står alltid framme och är redo, den går varm nästan varje dag för att hålla golven fria från pälstussar. Har jag inte dammsugit på 2-3 dagar så finns det stora tussar i hörnen här hemma.. haha!

Golven är ju i alla fall lätta att hålla rena, värre är det med mattor, soffan och andra textiler.. Klart att dammsugaren får bort det mesta även där men långt ifrån allt. Det sitter liksom inkilat i tyget på något vis.

I somras när jag var på en marknad så fick jag syn på denna fantastiska MagicBrush, dom stod och visade hur den fungerade och det var verkligen magic som hände. Tyvärr köpte jag inte en då eftersom jag trots allt var lite skeptisk.. Men nu såg jag på deras hemsida att man får prova gratis hemma i 14 dagar, hur bra är inte det?! Den finns i flera olika modeller, tex en borste som man kan borsta med direkt på sin hund/katt/häst men också en handborste som är perfekt för att borsta tex soffan med.

Är det någon av er som har en sådan här borste? Vad tycker ni om den?


  • Tips

Gillar

Kommentarer

Anna,
Aldrig hört talas om, men är ju fantastiskt om den fungerar! 😊
annaterneborg.blogg.se
MartinaOlsson,
sv; tack så jättemycket! 😊
martinaolsson.myshowroom.se