Lilla lilla Flingis

Som sagt så började vi att trava idag. Bara en väldigt kort sträcka, vill ju som sagt sätta igång honom lugnt. Så vi började med typ 5-600 meter trav och kommer utöka sträckan sakta. Flingan tyckte som väntat att det var väldigt roligt att äntligen få springa lite grann och kastade med huvudet på ett speciellt sätt som han alltid gör när han är pigg eller glad. Trodde att han skulle ligga på mer och vilja springa fortare och längre men han accepterade tempot som jag valde utan att krångla det minsta. Så skönt! Sen när vi vände om så trippade han lite till och från men inte mer än det. Så det gick väldigt bra idag och mycket lugnare än jag trodde! :D

Gillar

Kommentarer

Anja,
Sv. Jag hade valt budget! För en sån liten grej som ett stigbygelskydd skulle jag hellre spara de 200 kronor som skiljer i priset till något annat! :)
castarha.wordpress.com/
Åh den där lilla hästen är ju hur toksöt som helst! :)
yohannafotograferar.blogg.se
Kristina,
Jag har ju just hittat din trevliga blogg. Håller du på att rida in Flingan eller har han varit skadad? Ja, hans namn passar verkligen på täckningen. Häftigt att han är fläckig till och med i näsborrarna.
www.natttstad.se/ponnymamman
Sandra,