Kontraktet.

Okej, here we go. Ni är några stycken som undrar vad det är jag har varit på för möten och vad det är för kontrakt som har skrivits på. På måndagen förra veckan så skulle jag egentligen på första mötet, det mötet som blev inställt och som var på ett stort hästrelaterat företag. Det var en anställningsintervju på Sjöhagen Wear. Redan vid Stockholm horseshow förra året ville han att jag skulle jobba för dom på mässan vilket jag tyvärr inte hade möjlighet till och nu ville han istället att jag skulle börja jobba där på riktigt. Men som sagt, mötet blev inställt då han blev sjuk. Istället ringde ett annat företag där jag tidigare hade sökt jobb några dagar innan. Vi hade en kort telefonintervju och sen ville han att jag skulle komma till Stockholm dagen efter för att träffas och ha en lite mer djupgående intervju. Sagt och gjort, dagen efter befann jag mig på deras kontor i Stockholm på anställningsintervju. Hela intervjun kändes riktigt bra och det var med en bra känsla som jag gick därifrån. Dagen efter ringde han upp och sa att dom tyvärr hade valt en annan tjej till jobbet, för att sen bara någon timme senare ringa igen och säga att dom hade ångrat sig och istället ville träffa mig igen. Så på förmiddagen på torsdagen så var jag på möte igen om samma jobb och på eftermiddagen väntade en intervju för ett annat arbete. På fredagen ringde dom och sa att jag hade fått jobbet där jag först hade varit på intervju och dom ville att jag skulle komma direkt och skriva på kontraktet så allting skulle vara klart innan helgen. Det är helt sjukt hur bra det har gått med jobbsökandet här, jag har bott i den här staden i 4 veckor, sökt 7 jobb och blivit kallad på 4 intervjuer. Så idag har jag varit tvungen att ringa och tacka nej till 2 intervjuer som jag skulle på denna vecka, snacka om lyxproblem. Jobbet som jag har fått är verkligen ett drömjobb för mig just nu utifrån mina förutsättningar. Det är ett jobb som jag aldrig trodde jag skulle få, ett jobb som egentligen kräver utbildning eller några års erfarenhet. Om två veckor börjar jag min nya anställning som ekonomiassistent på ett av stadens största företag. Det här kommer bli grymt!

Gillar

Kommentarer

Maja,
Grattis, guuud vad kul!!! :D
majawallstrom.se/
Daniella,
Vad grymt, skönt att du lyckades, grattis <3
daniellamaraui.devote.se
Ryttarlivet.com,
Stoooort grattis! Gud vad kul!
www.ryttarlivet.com
NICOLE,
Härligt att det har funnits jobb att söka, här finns inte alls mycket men jag har fått in foten på ett ställe nu iaf :D Jobbigt att det blev så fram o tillbaka - men det blev ju bra tillslut =)
nnnnicolee.blogg.se
ida foto. ?,
men gud så härligt!! stort grattis till jobbet :D
idanilssonphoto.se
Amanda?,
Du är såå fin!
amandaforsman.blo.gg
vanessaandersson,
Grattis vad kul!! :)
vanessaandersson.se
emelie andersson,
sv: nä jag var så himla nervös men det är ju inte så konstigt. Sen när jag väl var påväg hem kunde jag inte förstå att jag hade med mig denna sköningen hem :D tack <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Flingans
,
TACK! :D
Peter
,
Grattis kära du! :-)