Kolmården dag 2

Trots att vi somnade tidigt kvällen innan så var vi sjukligt trötta på tisdagsmorgonen. Klockan åtta pallrade vi oss upp i alla fall och klädde på oss för att gå till frukosten. Det var verkligen fullproppat med folk nere på frukosten så vi åkte upp en våning för att äta frukost där. Det var verkligen bra ordnat tycker jag att dom hade likadana frukostbufféer på två olika våningar så det slipper bli så trångt för alla. När vi hade ätit så skyndade vi till rummet för att packa i ordning alla saker så att vi bara kunde checka ut när vi kom tillbaka.. Men vi hade bråttom iväg och var rätt stressade för kl 09.30 skulle vi befinna oss utanför delfinarium för att få en rundvisning inne hos delfinerna och även få klappa dom. Mer om det i ett eget inlägg.. Efter mötet med delfinerna så gick vi ner till hotellet igen, tog våra väskor och checkade ut. Körde runt bilen till andra parkeringen och gick in i parken igen. Det var fortfarande galet varmt och så kvavt. Man blev svettig så fort man rörde sig det minsta.. Men denna dag tog vi det i alla fall lugnt. Vi gick runt och kikade i en lugn takt, fastnade lite länge hos björnarna för att se när de lekte i vattnet, tittade på delfinshowen igen eftersom vi hade VIP-platser denna gång. Strax innan kl 16 så började det helt plötsligt blåsa något fruktansvärt och svarta moln kom läskigt fort. Inom 5 minuter så var himlen täckt av mörka moln och åskan smällde högt. Så då tyckte vi att det var lagom att börja gå mot bilen för att åka hem. Och tur var väl det! För vi hann precis sätta oss i bilen innan hela himlen öppnade sig och det fullkomligt vräkte ner. Stora regndroppar smattrade mot bilen och jag blev nästan orolig över att vindrutan skulle gå sönder, så illa lät det.. Men men, njut av ännu en bildbomb! :)
 

Gillar

Kommentarer

Sessie?????????,
Åh, jag vill verkligen åka till Kolmården. Det var så längesedan jag var där. Hur gjorde ni för att få klappa delfinerna och så?:)
sessie.se
Julia,
Åh, vad roligt! Vill också se massa djur.
juliaoflund.se
Viktoria Eriksson,
fina bilder! härliga djur :)
vickons.blogg.se
Wilma,
Superfina och häftiga bilder, så roligt att du har tagit så att du kan visa! :D Sv: Åh ja, underbar känsla! ?
wilmafur.se
Erika,
Så fina djur!! sv: Haha, jag tycker de är läskiga ^^
icanpikan.blogg.se
Josefine ?,
Många fina bilder! :D Sv: Haha ja det är verkligen det stora problemet - VAD man ska tatuera.. Det är ju ändå något som man ska leva med liksom.. Så ja, kräver nog lite betänketid det där ;)
jlandgrens.blogg.se