Klättring

Idag fick Flingan jobba lite och klättra. Vi har en backe som jag tycker är den bästa att klättra i och den är först brant en ganska kort bit och sen blir det en längre del som är mer lågintensiv. Detta är dock vägen mitt i en by. Men där brukar jag klättra, vilket jag även gjorde idag. Upp och ner flera gånger i alla gångarter. De boende kollade lite snett och undrade vad vi höll på med haha! Men det är ju himla bra träning att klättra och det är faktiskt inte många som lägger in det i sin träning eller ens har möjligheten till det. Dock är det viktigt att man klättrar rakt upp och rakt ner för att hästen ska ha de bästa förutsättningarna. Detta har Flingan lite svårt för, i alla fall nedför. Då vill han gärna snedda och blir sur när jag försöker parera..

Gillar

Kommentarer

Meia,
Ser att du också satt upp en snäll-garanti, min kommer i nästa design. SJUKT bra ide av Johanna och FETT nice att du vill va med och sprida! :D - Jaha, det är min kompis blogg, fast hon är lite av den förebild också, älskar henne ;)
meialindholm.blogg.se
Meia,
- Tipsade även min vän nu att sätta upp den, hahah ;) Ja sjukt taggad till nya designen, bara snön kommer så kommer den upp :)
meialindholm.blogg.se
Julia,
Jag & min syrra klättrar i lite backar då och då. Vi brukar också galoppera uppför också. Jag har hört att det är bra för hästen om den backar uppför backar också. Vet dock inte varför. Har bara testat någon gång ;) Sv; Tonår är något för ungdomar i åldern 13 och uppåt. (tror jag) Man kan går till missionskyrkan varje fredag och göra olika saker.Det är egentligen en kristen grej, med andakt och sånt, men man behöver inte vara kristen ;)
jylli.bloggplatsen.se
Elin,
Sv: Ja det har jag! Hur har du haft det? :)
www.baraaeelin.blogg.se