Kalas osv

Var ju på kalas tidigare idag och där hade dom en massagestol! Haha så alla stod typ på kö för att få använda den och den var verkligen sjukt skön! :) Dom kan ju inte heller direkt klaga på utsikten..
>
  När jag kom hem så tog jag en liten promenad med hunden och hela vägarna var fylld av mini-grodor! Det gick typ inte att gå någonstans för det bara hoppade grodor överallt! Alla svarta prickar på vägen är alltså små grodor..
 

Gillar

Kommentarer

Elizabeth,
Har också testat en sån massagestol en gång, så SJUKT skön! Älskade den! Så länge de är så små tycker jag att de är riktigt söta! När jag var liten brukade jag och min bror fånga dem i händerna och samla ihop i en hink... Haha, det kanske inte var världens snällaste av oss, men vi släppte alltid ut dem sen igen iaf! Sv: Åh tack så mycket för den peppande kommentaren! Hjälper verkligen när alla omkring mig och alla på min fina blogg är så peppande, då blir jag också det!!!! Och allt känns mycket bättre! KRAM!
fromelizabethwithlove.blogg.se
Johanna,
Oj! :o Grodorna var verkligen många!
tallbackan.blogspot.com
Evelina,
Ååh., råkade trampa ihjäl några såna igår när jag var ute och gisk :( Stackarna.. Men det är så många så man gör det ju inte med flit :(
evelinas.me