Julklappar m.m

Nu är det ju juletider och man ska/vill/bör skämma bort sina nära och kära. Det blir en jäkla hysteri med prylar och pengar. Men något som jag faktiskt tycker blir roligare och roligare att få är upplevelser. Det är värt SÅ sjukt mycket mer med ett minne för livet än att få en klädesplagg som man tröttnar på efter någon månad och glömmer helt bort. För ärligt, kommer ni ens ihåg vad det var för klädesplagg eller annan pryl som var SÅÅ viktigt för något år sedan? Inte nog med att man köper prylar till sin familj och sina vänner så köper även många en hel del grejer till sin hund, häst, katt, marsvin, hamster eller vad man nu har för djur. Så himla onödigt! Din häst uppskattar inte ett nytt schabrak med matchande huva. Din häst uppskattar inte heller ännu ett till fleecetäcke fast det redan finns 5 st. Den bryr sig inte heller om vad du har för färg på benlindorna och om det matchar din övriga outfit. Tanken är ju på julen (eller med alla presenter) att man ska ge bort något som mottagaren har nöje av. Så varför gäller inte detta även våra djur? När vi köper en ny pryl till hästen så är det ju egentligen till oss själva som vi köper det eftersom att det är vi som vill ha det och som blir "glada" av det. Om du nu ska köpa något till ditt djur så tänk efter vad ditt DJUR vill ha och skulle uppskatta och inte vad DU vill ha till ditt djur. Stor skillnad. Flingan kommer få en ordentlig genomgång med massage. Det är han värd och det är något HAN kan njuta av och tycka om! :D
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Delta gärna i min bloggtävling med pris till ett värde av 300kr :)
mlieaxelsson.se
Matilda,
Sv: Tyvärr är det nästintill sämre :/ Men allt börjar klarna iallafall! Tack för att du finns :) Kramar
Matildasavelind.blogg.se
Amanda,
Håller med dig om det där. En massage låter som en väldigt bra och fin julklapp till din häst :)
amandadudas.blogg.se
Caroline,
Ja hemskt :( Har aldrig hänt henne något innan :( Hoppas verkligen på ett positivt resultat annars är detta nog slutet för oss :'(
youmyone.blogg.se
Anita,
Så himla sant, kanske borde ge Danne massage också.. Hihi :) Kram
siliiins.blogg.se
Lina Nilsson
,
Sv. Min onsdag har varit helt okej, förberett för stormen "sven" som just nu är i kraft utanför. Ville bara meddela att jag har svarat på dina kommentarer inne på min blogg fall du missat det =)
Anja,
Hej! Håller med dig, hästen uppskattar nog en massage tusen gånger mer än ett schabrak ;) Just nu har jag en bloggtävling på min blogg! Hitta på ett litet julklappsrim så har du chansen att vinna en rabattkod på bland annat väldigt söta smycken! http://castarha.wordpress.com/2013/12/01/bloggtavling-i-samarbete-med-becca-design/ Ha en bra dag, och hoppas att du vill vara med i tävlingen :)
castarha.wordpress.com/
Anna
,
Ett riktigt bra inlägg och jag håller verkligen med dig. Helt sjukt med denna köphysterin som råder.. Fler borde belysa detta :)
friskey
,
kul att inlägget uppskattades! :D
friskey
,
ja det har jag missat, och du har inte lämnat någon bloggadress så nu hittar jag inte din blogg? :O :(