Julklapp.

Jag tror aldrig att det har hänt förut och jag trodde absolut aldrig att det överhuvudtaget skulle hända någonsin. Men nu har det hänt. Jag har alltså, i början av oktober, fixat årets första julklapp! :D Snacka om att vara ute i god tid liksom.

Men jag kunde verkligen inte hålla mig när jag fick syn på denna tavla.Tavlan som jag hittade är en personlig tavla som jag kommer ge till min sambo i julklapp (vågar skriva det här eftersom jag är 1000% säker på att han inte läser min blogg.. ;) ). Det är en tavla som har en bas av mörkt exklusivt trä (Micke älskar mörkt trä!) och på framsidan av träet så sitter en skiva av plexiglas fastskruvad. På den skivan så är det ett porträtt av Texas ingraverat. Huuur coolt?!

Att man ens kan göra fotogravyr på olika material? Häftigt.Jag var superspänd på att få se resultatet och igår kom den med posten! Och jag måste säga att det var ett mycket bättre resultat än jag vågade hoppas på. Träet är verkligen superfint och hela tavlan känns exklusiv. Själva fotot på Texas ser nästan lite gammeldags ut vilket jag gillar! :)

Jag älskar att ge bort personliga presenter och vad blir mer personligt än någonting graverat? På Gravyrbutiken finns mängder av olika saker att gravera. Man kan tex gravera namnsmycken, glas, korthållare och boxskyltar. Eller varför inte gravera en lika fin tavla som jag gjorde? :D


Nu får du dessutom 15% rabatt på hela sortimentet om du uppger BLSA14 i kassan!

 
Detta inlägg är i samarbete med gravyrbutiken.se
  
  • Tips

Gillar

Kommentarer

LORISSA,
SÅÅÅÅ SNYGGT!! :D
lorissalovebomb.se
Ida Gratte,
? THE REVOLT ?,
Det är bra att vara ute i god tid!^^
TheRevolt.blogg.se
Viktoria Eriksson,
så fin! :)
vickons.blogg.se
sussi,
oj då... va duktig du är :)
siouxzie.vimeddjur.se
Elin,
Det ju bra att vara ute i god tid ;) Hoppas du får en bra dag!!
www.baraaeelin.blogg.se
Cajsa,
eller hur!? :D gillar allt! :) men måste fasen ha örhängena i alla fall! :O
cjssong.se
Haha du är i god tid du! :)
miiinaaa.blogg.se
Ida | The sky under the sea,
Åh najs! Men det kan vara bra att vara ute i god tid. Det är aldrig kul att stressa fram presenter liksom ^^
theskyunderthesea.blogg.se/