Inte bara trevligheter..

Som jag skrev i mitt andra inlägg så har jag haft en fantastisk semester hitills med massor av trevligheter. Men mitt i allt så har jag varit tvungen att göra ett jobbigt avbrott. Sjukt jobbigt avbrott. Dom ringde från Ultuna djursjukhus, där vi lämnade in Texas. Hans aska var färdig och urnan fanns för upphämtning. Så i onsdags skulle vi åka och hämta upp honom men så hann vi bara strax utanför Gävle innan det small till i bilen. En rejäl smäll och vi var tvungen att stanna på E4an. Det var bara att ringa bärgningen som fick hämta oss. Motorn hade sprängts. Det har blivit ett stort hål i motorn, så bilen är bara att skrota nu. Så. Jävla. Surt. Inte direkt vad jag behövde just nu. Det blev inget Uppsala för oss den dagen.

På torsdagen gjorde vi ett nytt försök som gick bättre. Vi kom till Uppsala, till Ultuna. Lämnade in ett kort som bevis på vad vi skulle hämta. Fick tillbaka en påse med en trälåda i. Nu ligger min bästa vän och en del av mitt hjärta i en jävla trälåda som levererades i en påse. Grät hela vägen tillbaka till Gävle från Uppsala.

Har fortfarande inte ens orkat tagit upp lådan ur påsen för att titta på den. Än mindre begravt den. Jag vet exakt vart han ska begravas någonstans. Måste bara samla kraft för det. Fan vad jobbigt det är!

Gillar

Kommentarer

Jessy,
du kommer nog hitta ett fint ställe som passar bra även fast jag förstår att det måste vara riktigt jobbigt! <3
jessygunnarsson.com
Veiken,
Va??? Sprängdes motorn. Har aldrig hört talas om det!
Allt har sin tid. Gör det du ska när det känns OK! Varm kram
veiken.se
Days by Johanna,
Tråkigt med bilen och förstår det är jobbigt med Texas 😟
daysbyjohanna.blogspot.se
Anita,
Men vilken satans otur ni hade där på vägen, som om det inte räckte med elände nu..!!
Kommer nog kännas bra den dagen du samlar kraft för att begrava din älskade stjärna på platsen som känns rätt.. Massvis med kramar till dig! <3 <3
siliiins.blogg.se
emelie andersson,
Åh vad jobbigt, jag ryser verkligen 😟
emeliiiiieandersson.blogg.se/
louise,
Men vilken söt hund 😊
liizes.for.me
mikael söderberg
,
Ja de va riktigt sorgligt att hämta våran skatt i uppsala.
kan fortfarande inte förstå att han är borta! han som alltid va så glad!.
han kommer alltid vara saknad! världens finaste bebis! <3
Josefine,
Usch.. Jag sympatigråter verkligen med dig alltså.. Så himla hemskt, så ofattbart hur fort och orättvist livet plötsligt kan bli. Hur skört livet egentligen är ändå.. Kan inte alls sätta mig in i exakt hur det här känns för dig, har givetvis varit med om något liknande. Men inte alls samma, all styrka till dig. Det är okej att inte vara okej. KRAM <3
jlandgrens.se