Inlägg

När jag som vanligt tittade in på Veras blogg igår så hittade jag detta inlägg. Blev alldeles rörd av hennes fina ord! ? Jag vill även passa på att tacka alla andra som har kommit med fina kommentarer på inläggen om min och Flingans resa tillsammans. Ni är så himla gulliga! Verkligen kul att ni gillade de inläggen så mycket :)

Gillar

Kommentarer

Sandra,
åh va söt bild!! kolla gärna på min senaste video då jag red ut :) http://www.nattstad.se/sandraviktorsson/helgtraning-v10-12874109
nattstad.se/sandraviktorsson
Ska läsa så fort jag får tid! :) Svar: Det är ju det. Som jag skrev så är jag hellre ensam än att vara tillsammans med någon som får mig att känna mig ensam. Att vara singel är inte alltid lätt. Särskilt inte i början. Man söker tröst hos allt och alla. Ofta hos en annan person, som i slutändan bara blir sårad på grund av det val man gjort. Men man lär sig mycket av att vara singel. Man kan fokusera på sig själv fullt ut och leva det liv man vill. Förhållanden kan man ha sen, haha! Love when you're ready, not when you're lonely.
babustylee.webblogg.se
Flisan
,
Sv: härligt att höra, jora de e bra med mig :)
Nathalie Tegelstam,
Jätte fin bild på hästarna, så söta :)
nathalie.vionno.se
sv; ja om det blir att jag tar Etoo på foder ska jag ta bort hans skor när det blir vår/sommar på riktigt (det börjar bli vår nu men är SUUUPERhalkigt överallt.. :c)
neapocalypse.blogg.se
Julia,
Vilken söt bild:3 Ska ta och läsa det inlägget efter att jag ha svarat klart på alla kommentarer:) sv: Ellerhur! :D
liarose.blogg.se
Linda,
Svar: Haha, tycker du det? Jag tycker de är så.. Vackra (?) i alla färger och grejer. Vet faktiskt många dock som också tycker de är lite läbbiga, så du är verkligen inte ensam!
www.improveme.se/lindapatricia
Vera,
Vad kul att du gillade det! Kramar
vera.weride.se