In my dreams..

Precis när jag hade sadlat Flingan och skulle ut och rida så började stora fluffiga snöflingor att falla mot marken. Och jag såg framför mig hur vi lunkade fram i skogen bland de stora snöflingorna. Flingan fick ganska snabbt ner mig på jorden igen och till verkligheten för han hade minsann inga planer på att sakta lunka fram i skogen. Det gick bra tills vi kom fram till ett träd som hade vält. Det var ett stort träd men ändå tillräckligt litet för att han bara behövde ta ett extra stort kliv över. Vi gick fram, han nosade på träden och bestämde sig istället för att hoppa över stocken. Men precis när han lyft framhovarna så bestämde han sig för att det inte var någon bra idé så det blev bara ett jämfota-hopp på stället. Sen tog han sats och skulle kliva över och jag såg hur frambenet var på väg över stocken. Men i sista sekund kom han på att han skulle nog hoppa ändå och tog sats igen, men ångrade sig och sen blev det någon konstig kombination av ett stort kliv och ett hopp. Efter det var det kört. Då var han uppstressad och jagade upp sig för minsta lilla. Råkade han gå mot en sten så kröp han nästan hur skinnet, rörde jag mig så bockade han lite lätt. Så det var bara att försöka sitta så stilla som möjligt och bara rida genom tyglarna. Det är det enda som funkar när han blir sådär stressad/pigg, då kommer verkligen araben fram i honom och det är bara dumt att bråka med honom när han är så för då gör man det bara värre.

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
sv: tack så mycket! Vad härligt :-) aj då, det låter inte kul...hoppas ni klarade er från skador iaf :)
nathalieodhe.blogg.se
Söthästen! Är han en arab? :)
yohannafotograferar.blogg.se
Lollee,
Han är så fin :)
www.galenilivet.blogg.se
amanda,
sv: Tack finis! :D Jag blir så glad! <3
amandamj.blogg.se
Caroline,
Det dära känner jag så gott igen ;) min är likadan! Säger man bu till han så sitter han i min famn när han har sina dagar. Jätte fin häst du har! Vad är de mer än arab i han?
www.ridtravarenmessier.blogg.se
Emelie,
Anita,
Vi fick också lite snö unger gårdagen.. men det försvann sedan :( Åh, han är för söt :D
siliiins.blogg.se
Carruuu,
jobbigt :/ tur att du känner honom så bra då :-) hihi
carruuu.se/
Kristina,
Vad läskigt det låter att han blir så pigg. Vi har också en arab men han är nästan för slö! Vad häftigt tecknad Flingan är. Vad kallas det?
www.natttstad.se/ponnymamman