Header

För det är B's födelsedag!

Min present har han dock redan fått. Förra helgen fick han det här brevet till vår pannkaksfrukost:


Då var det bara fyra timmar kvar innan tåget skulle gå som skulle ta oss till Stockholm. Jag hade i smyg fixat med hundvakt och en del annat i planeringen, så att han inte skulle misstänka någonting!

Väl framme i Stockholm checkade vi in på vårt hotell som jag hade bokat. Elite Hotel Plaza. Och på plats så blev vi uppgraderade från ett vanligt superiorrum till ett deluxerum. Så här såg det ut.


Jag hade gjort research över vart vi kunde inta Stockholms bästa hamburgare. Blev tipsad om det här stället och vi blev inte besvikna.


Men det var egentligen nästa dag som var dagen D. Men först hade vi några timmar att slå ihjäl innan själva huvudaktiviteten. Det gjorde vi först på stan och sedan drog vi till Stockholm Tolv där vi åt lunch, spelade äventyrsgolf, basket, airhockey, Mario Cart osv osv osv. Hade hela placet för oss själva och vi lekte runt ett bra tag.Sen var det äntligen dags att gå till tunnelbanan och åka till Karlaplan. Därifrån väntade sedan en kort promenad ut till Gärdet och närmare bestämt Filmhuset. Jag hade nämligen bokat 2 platser i publiken till B's absoluta favoritprogram med hans stora idol Robert Gustavsson.


Jag hade ju dessutom matchat in att vi skulle se säsongsavslutningen av programmet vilket ju också var förlängt med en halvtimme. Inspelningen drog dessutom över på tiden med 45 minuter och vi var nära att missa vårt tåg hem. Men trevligt hade vi haft det i alla fall! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments