I Uppsala

Fredag idag vilket som vanligt innebär kort arbetsdag och jag slutade redan kl 13.30. Åkte raka vägen hem och fixade stallet. Sedan in för att äta lite snabb mellis och packa väskan innan jag hoppade in i bilen och styrde mot Uppsala. Mötte upp mamma utanför sjukhuset direkt så åkte vi tillsammans upp till avdelningen för att hälsa på en stund. Efter ca en timme kände vi att det räckte för detta besök och vi gick därifrån. Det är jobbigt för oss som hälsar på att se en familjemedlem sådär, men det är också ansträngande för h*n då det tar på krafterna att ha besök och det krävs ofta en vilopaus efter man har varit där. Därför är det bra med korta men flera besök. :) Efter att vi hade ätit middag på Olearys så gick vi till hemmakväll för att köpa med oss godis och har sedan tittat på halva let's dance och Ack Värmland. Blir kvar här i Uppsala över hela helgen, åker hem söndag eftermiddag. Hoppas ni får en fin helg! ?

Gillar

Kommentarer

emelie andersson,
Sofia,
Hoppas du får en fin helg i Uppsala! :) sv: ja, gud så skönt det var att få ta igen lite sol och värme :D
sofiavaha.blogspot.se
Stina,
sv; Kul o höra att du gillar det! Kom gärna med förslag på andra ämnen och funderingar du vill att jag ska skriva om :) Kram
ztinas.spotlife.se
Anita,
Gosig bild <3
siliiins.blogg.se
amanda,
Så fin bild :D
liindstrand.blogg.se
LORRAN,
Jag känner igen det från när farfar fick en stroke i julas. Och det var så jobbigt att han inte kunde prata, gå eller äta som vanligt. Och han blev också sådär vansinnigt trött, så vi stannade också max en timme, även om det känns så fräckt att gå därifrån och lämna så var han ganska nöjd när vi gick så han fick vila :P Tänker fortfarande på er! Låter himla smarrigt med O'Learys, jag har hört mycket bra om den restaurangen :)
lorissalovebomb.se