Höjdpunkter 2014

Minns ni min minnesburk som jag gjorde i början av 2014? En fin burk som man ska lägga små lappar i där man har skrivit ner årets höjdpunkter. Det är absolut förbjudet att lägga ner några lappar med negativa upplevelser, dom minns man så väl ändå. Så man får bara lägga de positiva och roliga händelserna som har varit under året och sen när året är slut så kan man läsa på lapparna och minnas alla de bra och roliga stunder man har gjort eller varit med om! :D Jag tänkte dra 10 lappar från burken och dela med mig av dom, det får bli min lilla årsresumé så slipper det bli så långt ;) Sen ska alla lappar läggas ned i ett kuvert och det ska klistras igen och märkas med "2014" och burken ska istället börja fyllas med 2015 års höjdpunkter!
Okey, here we go:

? Alla härliga sommarkvällar med konsert på Furuvik, Stiftelsen, Agnes, Timbuktu mfl. Riktigt härliga kvällar med trevligt sällskap och bra musik!

? En av de absolut bästa helgerna förra året var den jag och mamma spenderade på Loka Brunn. Jag vann en spahelg tillsammans med Mix Megapol, 5 andra vinnare och jag valde att ta med mig mamma. En helt fantastisk helg där vi blev så otroligt bortskämda av Mix Megapol!

? Vi var på två fina bröllop under sommaren!

? Gotland. Behöver jag säga mer? Underbara dagar trots bitande kyla.. svensk sommar när den är som bäst eller? Mamma och hennes man bjöd med oss på en fantastisk resa!

? Självklart är en av höjdpunkterna detta år att jag och Flingan gjorde en felfri runda på vår första Pay n' jump. Känslan direkt efter.. oslagbar!

? Texas första utställning där han briljerade och blev både BIR och BIG. Då var man stolt hundägare!

? När jag klarade uppkörningen för utökad b-behörighet vilket också var ett av mina mål för 2014.

? Sweden International Horse Show. En fantastisk upplevelse!

? En fika som jag tog med en person som förut betydde väldigt mycket för mig men sen blev vi osams och pratade inte på fyra år. Vi tog en fika och pratade ut om allting och efteråt kände jag mig helt plötsligt typ 20 kg lättare. Så härligt var det!

? Kennelträffen i Sundsvall. Vi tog med hundarna och bodde på hotell mitt i Sundsvall. Texas fick leka med sina kullsyskon men även syskon från en kull tidigare. Otroligt roligt och jag och Micke fick en inblick i vad bruks innebär :)

Blandade bilder från året:
 

Gillar

Kommentarer

miningalinn,
Jag hade också en sån i år. Sjukt roligt!:)
nouw.com/miningalinn
Erika,
Verkade som ett kanonbra år, smart det där med burken :)
icanpikan.blogg.se
jonna,
åh, vilken rolig idé :) Bra sätt att spara minnen på!
jonnaalm.blogg.se
Veiken,
Vilken toppenidé att lägga lappar i en burk med bara positiva upplevelser! Kanon! :)
www.veiken.se/
Jenny Karlsson,
sv: Ja visst är den, så många fina färger :D
www.nouw.com/jennykarlsson
Elin,
Älskar också gotland. Underbart ställe...
Elinrohdin.horseworld.se
ida foto. ?,
åhh så härligt inlägg och bilder!! :D sv; jaa de har jag verkligen haft! åhh tacktack?
idanilssonphoto.se
Maja,
Pauline,
Julia Nyström,
Åååh, vad fina bilder!! Super fin blogg har du också!
JuliaNystrom.horseworld.se