Hemma igen!

Det blev en lång dag på Stockholmsmässan idag men det var så roligt! Vi kikade på utställningarna (så jäkla stort det var!), agilityn och i alla montrar. Jag fick med mig en hel del hem, mest goodiebags, det blev så mycket att bära att vi till och med var tvungen att gå till bilen för att lämna alla påsar efter en stund för att kunna fylla på med nya i händerna! En otroligt trevlig dag i alla fall, att bara få suga in HUND. Och prata hund med de som tycker att det är lika roligt :) Det fanns dessutom så mycket att titta på, mycket olika saker som hände hela tiden och man kunde knappt bestämma sig för vart man ville vara och titta. Dessutom träffade jag ägaren till en av Texas kullsyskon, såå roligt! :)
Allt som låg i alla goodiebags.. plus massa broschyrer och rabattkuponger. Mest foderprover men också godis, tuggben, koppel, bajspåsar, groomingförkläde, koppelreflex och en kam. Eftersom att jag har välfungerande foder till båda mina hundar plus att man inte ska byta foder så ofta så kommer dessa foderprover användas som godis istället. Alltid bra att variera smak på godis för att behålla motivationen! :) Det enda jag fick med mig hem som jag faktiskt köpte själv och betalade för..:
Ett dragsele (fast i rosa såklart)! Så nu ska Texas få börja dra, vi ska börja dra något lätt för att han ska få känna känslan men jag hoppas att vi framöver kommer kunna åka skidor tillsammans! :) Köpte detta från Baggen och det är ett Neewa sled pro.  

Gillar

Kommentarer

Alice,
Åh, så roligt det låter, och så mycket saker du fick! :D
lallizzlife.blogg.se
Anna Larsson,
ja de förstår jag, har använt min kitchenaid hur mycket som helst, var en jätte bra julklapp som jag är såå nöjd över :)
annamarialarssson.blogg.se
Tuva Björnwall,
Låter kul!! :D
nouw.com/fattagaloppen
mathilda,
Så bra blogg!
mathildaliv.blogg.se
Carolina,
Åh vad roligt med en hundmässa! Dock har jag ingen hund, men skulle gärna velat vara där och kika lite ändå. Tycker om mässor! Men härligt att du fick med dig så mycket hem, det är alltid positivt haha! :) Jag hoppas att ni kommer att kunna åka skidor tillsammans sedan. Det gjorde jag med min morbrors hundar i Sälen och i Fjällen, det var super kul även fast jag var lite mindre och satt i en pulka haha! :) Sv; jaså okej. Nej, jag brukar som sagt fika bara och det räcker! :)
knaset.blogg.se
jonna,
ja eller hur :) Åh, så mycket du fick. Så roligt!
jonnaalm.blogg.se
Anita,
Men åh så roligt med mässa! :-)
siliiins.blogg.se
Madeleine,
Åh vad kul med mässa, kul med dragsele :)
vitsvartochlime.blogg.se