Hemleverans

Jag har sagt det förut men säger det igen, oj så skönt det är att beställa foder med hemleverans! Slippa ta mig tiden att åka till djuraffären, slippa dra ner dom tunga säckarna från hyllan, slippa stå i kö och vänta, slippa otrevlig personal, slippa lyfta in de tunga säckarna i bilen igen och till sist slippa bära säckarna från bilen och in. Jag som har rätt långt att gå från bilen till huset är väldigt tacksam för den sista punkten. Det ÄR tungt att bära 18 kilos säckar den biten och har man dessutom två stora tunga säckar som ska in.. ja ni fattar. Ett moment man gärna slipper.

Det här gick fort dessutom, jag beställde i fredags och den stod utanför ytterdörren när jag kom hem från jobbet igår. Hur perfekt?

Jag har beställt från flera olika med hemkörning och det var första gången jag beställde från Arken Zoo, visste inte ens tidigare att dom hade hemkörning. Kan mycket väl hända att jag kommer handla från dom igen med hemkörning som alternativ. Otroligt snabb leverans och grym service att dom bar paketet hela vägen fram till dörren och inte bara till grindhålet.. :)


Gillar

Kommentarer