Helgen

Så var helgen slut för denna gång och en ny vecka drar igång. Men några av er har väl lov nu antar jag? Skönt! Ska ni göra något speciellt på lovet eller bara ta det lugnt och samla energi? Hursom, strax ska jag bege mig in till stan, möte om 35 min så börjar bli lite bråttom..

Gillar

Kommentarer

Michelle,
Jag pluggar på.. får gärna bli helg igen :D
mischakaro.blo.gg/
Tess,
Den ljusstaken är så fin! Men du , det är så kul , jag startade en NY tävling på bloggen igår , Veckans Blogg! Det är väldigt Simpelt och vinnaren blir Länkad på startsidan där det dagligen kommer in nyfikna läsare :)
tessvonolsson.blogg.se
Känns konstigt när alla har lov och här är jag arbetslös och är arbetssökande på heltid, hah. Får njuta av helgerna istället! :) Svar: Tack för omtanken <3
babustylee.webblogg.se
MISS REBECCA,
Har precis skrivit min första artikel för en lokal tidning, klicka dig gärna in på min hemsida så hittar du länken till artikeln där, skulle vara jätte gulligt :) Kommentera gärna nått där också (men tänk på att det är en tidning, inte min privata blogg) kram ^^
www.missrebecca.se/blog-18412870
Hejsan! Ville bara kika in och berätta att vinnarna av Veckans Muffins är publicerade nu! Kika in och se om det blev just Du! :) Länk till inlägget: http://babustylee.webblogg.se/2014/february/vinnarna-av-veckans-muffins-2.html#comment Kul att du var med och hoppas du är med i nästa tävling!
babustylee.webblogg.se
Amanda,
Går på Högskola så har inget lov ;)
amandadudas.blogg.se
Önskar så att jag också hade lov, men tyvärr har man inte det när man läser på högskola :( SUUUGER!
sannasrum.se