Härlig dag i solen!

För ett par dagar sedan fick jag besök av min mamma, syster och guddotter. Tillsammans hade vi en otroligt härlig dag i solen, det var första dagen på länge som regnet byttes ut mot blå himmel och sol. Så härligt! Vi var och lunchade på stan och sedan åkte vi hem hit för att leka med hundarna, fika och fixa med lite bilder.

Som ni säkert vet så gillar jag ju att ta bilder, både för att visa upp på bloggen men också många bilder som klickas bara för att det är roligt också. Sist jag kollade så hade jag över 60.000 bilder på datorn..! Förutom att fota för eget bruk så händer det också att jag ställer upp och fotar vänner och bekantas tillställningar (olika typer av tävlingar, fester, begravningar/bröllop m.m.) och sist fotade jag lite på min guddotters dop och på fikat efteråt. Så när dom var här passade vi på att titta ut en lämplig bild för att skicka som tackkort men också för att syrran skulle få med sig bilderna hem.

När det är olika tillställningar som fotas så blir det ofta väldigt många bilder och ofta är dom i stora format, alldeles för stora för att skicka över i ett mail. Det allra smidigaste tycker jag är att man använder sig utav ett USB-minne, jag har faktiskt alltid ett på min nyckelknippa vilket är smidigt när jag ska ha med mig bilder när jag åker till Gävle.

Syrran hade dock med sig ett eget USB-minne den här gången så vi förde över alla bilder från dopet dit och valde tillsammans ut en bild som var extra fin och som passar till ett tackkort. Nu ska den bilden bara redigeras lite med ljus och ta bort lite störande saker i bakgrunden. Så fantastiskt att fota barn då dom bjuder på sådan glädje och det blir många fina kort som inte ser tillgjorda ut.

Det är det här USB-minnet jag använder mig utav. Det är litet, lätt och snyggt och finns bland annat hos Cdon.

Gillar

Kommentarer

jlandgrens,
Vad snyggt! 😃
jlandgrens.se