Gotland 1-2

Gillar

Kommentarer

Loviza,
tävling avslutad kolla om de va du som vann :)
www.nattstad.se/LovizaPalm
sv; ja det suger :( men det är ändå väldigt långt bort (minst en timme med buss) så ja.. det går nog inte ändå. ? men det är tråkigt att man blir så begränsad till t.ex hästraser när man har allergiker. Finns ju liksom bara två allergivänliga hästraser i Sverige.
neapocalypse.blogg.se
vanja,
sv: tack :D
vvanja.blogg.se
Nathalie Tegelstam,
åh vad mysigt med Gotland :) - det kan jag absolut fixa tjejen, inga problem! kramkram
nathalie.vionno.se
Linda,
Emla,
Åh har du varit här :) du får säga till om ni kommer hit till Gotland fler gånget om ni då vill ha " gotländsk guidning" av ön eller vad man säger :) hoppasni haft det bra trots att det inte varit super soligt :)
Emla000.123minsida.se
Emla,
Jag kan inte skriva på min sida av någon konstig anledning på iPhonen o har ingen dator nu som jag kan låna så att jag kan skriva ett inlägg om helg planerna men på din sida här kan jag skriva så svara här lite kort :) Helgens planer : ikväll blev det en lång pratstund/promenad tsm med en kompis lillebror, och sover i våran husvagn. ( kan lägga upp någon bild i morgon, för det funkar i alla fall-konstigt) I morgon blir det att åka till stan(Visby) mot eftermiddagen och sen blir det nog ute kväll med en tjej kompis :) söndag lunch date med en annan tjej, som det är helt otroligt att hon har tid :p men jag e glad för det i alla fall :) Har haft en skit dag idag på jobbet och en lagom bra vecka så jag hoppas helgen går sakta :) o jag ska försöka njuta av den massor :)
Emla000.123minsida.se
ronja,
sv: Åh tack detsamma! Jag ska till bråvalla imorgon :) själv då?
tjurens.blogg.se
ida foto. ?,
åh så härligt! superfina bilder :D sv; åh tack så mycket finis ?
prinsesc.blogg.se