Godnatt ?

Denna dag har verkligen sprungit iväg alldeles för fort. Hela förmiddagen gick åt till att vara på jobbet och sen fixa lite ärenden. Skyndade mig allt jag kunde för att hinna åka till Flingan så fort som möjligt och få njuta lite av det härliga vårvädret som vi bjöds på idag. Riktigt härligt var det! :) Det kändes verkligen som vår i luften även fast det inte var speciellt varmt. Nu väntar jag bara på att gatorna ska sopas, DET är väl vårtecken om något? Ridningen idag då.. Ett pass på banan.. Det märktes att han var trött i kroppen från den intensiva träningen igår. Han orkade inte riktigt men ändå kämpade han och gjorde sitt allra bästa. Och jag gjorde såklart vad jag kunde för att hjälpa honom, stöttade lite mer än vanligt med både skänklar och tyglar för att han skulle hålla sig på den tänkta linjen. Gjorde inget extremt krävande heller eftersom jag visste redan innan att han förmodligen skulle ha lite träningsvärk. Blev mycket snett igenom och vända rätt upp, träna på att rida RAKT. Volter i olika storlekar osv. Som sagt, ändå stolt över honom att han kämpade på så bra trots att det måste ha varit riktigt jobbigt ? Nu väntar sängen, ska bli skönt att krypa ner under täcket, sätta på en film och sova. Hoppas att ni har haft en riktigt bra tisdag och att ni är taggade för morgondagen! :)

Gillar

Kommentarer

miranda,
Det har varit riktigt fint vårväder i Finland idag också! :) svar: Jag hade heller inte hört om den fobien förr, den är säkert ganska ovanlig. Men jo, är super glad över att jag råkade läsa om den!
mirandamaria.blogg.se
Milina,
Hmm.. Testat vikter? Eftersom du rider så har du ju väldigt starka ben och även rumpa. Men sen behöver man inte få träningsvärk av squats, squats funkar ändå! dom formar liksom rumpan :) det är bara jag som är sjukt otränad ;)
milina.blogg.se
Anita,
Låter som ett trevligt pass :)
siliiins.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
sv: Ja,eller hur! Nu stökar jag nästan aldrig ner sådär, det gör mig så stressad med stök.
lorissalovebomb.se
Sara,
Ha en fin onsdag :)
aamaziing.se
Michelle,
Älskar att mysa ner i sängen framför en film om jag har haft fullt upp hela dagen :P
mischakaro.blo.gg/
Åh så fin text! :) Jättefin blogg också, rådiggar den :) Kramar
glossfashion.com/vveronicas/
Vilmala,
dagarna springer iväg när man går i skolan :o
vilmala.blogg.se