Godmorgon

Godmorgon allihopa! Hoppas ni haft en bra morgon för det har inte jag haft. Åkte till stallet imorse och skulle släppa ut hästarna. Kommer till stallet och upptäcker att ena stalldörren står öppen. Blir såklart genast orolig då det inte vart någon annan i stallet innan mig. Går in i mitt stall som inte var öppet och märker att höpåsarna är nere på golvet. Även lite andra grejer ligger på golvet och ett par handskar ligger på bordet som inte låg där igår kväll. Tittar igenom lite snabbt och konstaterar att inget verkar stulet. Släpper ut mina 2 och gör höpåsar. Går in i sadelkammaren och upptäcker att kuvertet med stallhyran är borta. Ingenting annat i sadelkammaren är rört. Ska tillägga att sadelkammaren alltid är låst och det är jag och 1 till som har koden. Vi har två olika sadelkammare till våra olika stalldelar med 2 olika lås och vi vet inte om varandras. Skickade sms till dom andra som kom ner. Någon hade varit in i deras stalldel också och slängt ut massa saker på golvet vart in i deras sadelkammare, rivit ner saker där och släppt ut kaninerna som har bur där. Riktigt obehagligt och tankarna går.. Kommer dom komma tillbaka? Vad kommer dom göra då? Kommer dom ta allt som finns där? Kommer dom skada hästarna? Har ni blivit utsatt för inbrott eller skadegörelse gällande stall eller hästar någon gång?

Gillar

Kommentarer

Stockholmsjenna,
SV: Men usch va tråkigt! Vi hade inbrott i somras. Då stal de sadlar, täcken, benskydd, träns, pannband mm.. De snodde blandannat mitt nyinköpta Ariel-träns från Glen Gordon.. Riktigt irriterande.. Minns att jag också var rädd att de skulle komma tillbaka och skada hästarna. Men jag tror de mer är intresserade utav saker av värde. Men kom ihåg att ALLTID polisanmäla. Det händer att de hittar tjuvar, eller kan dra spår om närliggande stall också har inbrott.
stockholmsjenna.se
Elin Nylander,
Men usch vad läskigt och obehagligt! Hoppas verkligen att dem inte kommer tillbaka och att dem framför allt låter bli hästarna!
dressyrelin.se
Kajsa,
Men usch vad läskigt :( O.o har btw Dagens blogg på våran blogg just nu, kolla in!
kajsaochtuvas.blogg.se/
friskey
,
Ja vi hade ju turen så iallafall att inga grejer försvann.. Men obehagligt ändå!
Emma,
Usch vad obehagligt! Men fråga något annat stall i närhetan av erat stall,de kanske också har haft inbrott. Såklart är det inte kul med inbrott och så,men det händer ju... Hoppas de INTE kommer tillbaka! Har också hört om andra som har fått inbrott i deras stall... Så det är inte helt ovanligt om man säger så ju. Men gud vad synd om dig! <3
emmagjansson.wordpress.com
Moa,
Wow cool blogg! Kolla in min och lämna en kommentar :) Ha en grym dag!
moaloveyou.blogg.se
Men usch vad tråkigt! Fin blogg har du iaf :) ?
syrrornaenstrom.blogg.se
Sanna &amp; Josefine ?,
Nej men usch då! :O Styrkekramar till er! ;( Polisanmäl och fråga någon i närheten om dom har haft inbrott? Kraam Sanna & Josse <3
stallmuppisarna.blogg.se