Gjort stan

Japp då har jag och sambon varit och gjort stan. Det är inte ofta som vi åker ner till stan utan ska vi shoppa eller så åker vi ut till köpcentret. Men ibland är det kul att åka in till stan för det är där man träffar på mest folk. Vi hinner knappt prata med varandra för vi går bara och hejar på olika personer :) det är kul ibland när man bara ska strosa men är man ute efter något speciellt så vill man vara där det är lite lugnare. Köpte dock ingenting idag, var ändå inte ute efter något särskilt.. Skönt att bara gå och kika ibland! Nu ska jag börja plocka ner saker från väggarna i vardagsrummet eftersom vi ska få omtapetserat där! Äntligen lixom. Så då lär jag förbereda allt för imorgon ska det spacklas. :)
 

Gillar

Kommentarer

Vera,
Åh vad söt bild!! Kul att ni hade roligt på stan.. Planer för resten av veckan? Kram
Vera.weride.se
Linnea,
Så snällt och gulligt av dig <3
www.colour.devote.se
Anita,
Vilken mysig bild, kramis!
siliiins.blogg.se
Hastalskarelisa,
Sv: nej, helt rätt, men nästa helg ska bli bättre hoppas jag. Ska göra något med kompisar, provrida en häst( kanske redan på Torsdag redan) så det ska bli mycket mer kul! :) Vad ska du göra nästa helg? :))
Hastalskarelisa.blogg.se
friskey
,
tack :)
friskey
,
Kul att det gick bra! Förstår att du saknar henne :) Ja det gick jättebra när jag hälsade på min ponny. Han verkade trivas super!
friskey
,
åh vad kul! Vad är det för häst du ska provrida? :D
liana,
Åhh vilket vacker och höstigt foto! :D
lianass.blogg.se
friskey
,
tack! :D
friskey
,
tack :D