Galopprunda i skogen

Tog som sagt en lite längre runda idag som var strax över 9km. Galopperade en massa och lät Flingan sträcka ut sig ordentligt. Härligt! Tror Flingan har saknat våra galopprundor lite för han blev minst sagt glad :) När jag cyklade hem sen så fick jag punka på bakdäcket. Så himla typiskt! Så det blev supertrögt att trampa och jag som redan var trött i benen efter de långa galoppsträckorna.. Tror det är dags att skrota cykeln nu faktiskt då det är punka på den och både fram- och bakbromsarna har gett upp för längesen.. Känns som om det blir billigare att köpa en ny cykel än att hålla på att fixa med denna :)
  Detta är Maddox som går ponnyridning tillsammans med min ponny Cyrus! :)

Gillar

Kommentarer

Elin,
det är bra, haft en bra helg?
elinkristensson.blogg.se
bbecka,
sv: jag hoppas det. Ska försöka hitta en maxad D ponny eller storhäst att hoppa med, så jag håller igång hoppningen. Jag rider ju på ridskola, då blir det inte så mycket hoppning. :) ja men precis, det har snart gått 10 år sedan han försvann och jag saknar honom lika mycket fortfarande som för 10 år sedan. :(
byrrebecka.blogg.se
Miriam,
friskey
,
ja visst är hon! :)
friskey
,
Ja det har jag absolut haft! Dudå? :)
linnea,
så söt <3 hoppas att du också haft en bra helg ;)
colour.devote.se
friskey
,
låter som en riktigt bra plan! Hoppningen är ju alltid viktig att hålla igång tycker jag, det är svårare att tappa känslan och rytmen i hoppningen än i dressyren tycker jag :)
friskey
,
det har jag absolut! :)