Galoppjobb

Idag var det dags för lite galopp ute i skogen igen. Tidigare galopprundor så har Flingan mestadels fått galoppera på i valfritt tempo vilket har inneburit ett ganska friskt tempo. Idag däremot så jobbade vi stenhårt både jag och Flingan och kortade galoppen avsevärt, det enda jag hade i mitt huvud var "samla, samla, samla" och vi lyckades fin fint! Ibland blev det jobbigt tyckte Flingan och slängde upp huvudet några gånger men han klarade väldigt långa sträckor i otroligt kort galopp. Grymt ju!
  När jag skulle fixa foderhinkarna innan vi red iväg så fick jag en ordentlig överraskning när jag lyfte på locket på fodertunnan. I min skopa i tunnan så låg det världens största och vidrigaste spindel och jag fick verkligen ta mig själv i kragen för att inte skrika rakt ut. Den var stor, tjock och svart. Riktigt vidrig med andra ord. I precis det läget kommer stallägarens dotter in (hon är 3-4år) och vill hjälpa mig att köra ordning hinkarna. Jag förklarade att där i låg en stor spindel som vi måste få bort, hon höll med och kom med förslaget att vi skulle slänga ut den genom dörren. Sagt hon gjort, den lilla modiga tjejen tog skopan i handen gick ut, vände upp och ner på skopan och ut föll spindeln. Haha, kände mig lagom löjlig när en 3-4åring fick rädda mig..

Gillar

Kommentarer

Moa Mildén,
Ja och det var den verkligen :D Härliga bilder!
mildenuknow.blogg.se
Elin,
SV: ja det är dom!! :) Modig tjej, skulle inte heller våga ta bort den! ;)
www.baraaeelin.blogg.se
Johanna,
Hahaha usch ja för spindlar! Ser framför mig hur allt gått till, låtsas man som att det inte alls är konstigt eller läskigt så gör yngre barn stordåd för en ;)
finanora.blogg.se
Linn,
SV: åh haha! Dela med dig (; Usch, hatar verkligen spindlar, typ något av det värsta som finns X( haha
lambada.devote.se
friskey
,
ja hon var verkligen supermodig! :D
friskey
,
Haha ja men precis, kan ju inte få panik där och skrämma upp henne, då kanske hon får men för livet sen ;)
friskey
,
haha ja usch! :D