"Fundera vidare"

Jag hittade en riktigt bra bild, någon som hade fotat en tidning eller bok med väldigt tänkvärda punkter, jag skrev av det och lade till mina egna åsikter under..
 

Gillar

Kommentarer

Ryttarlivet.com,
Har för mig att det var Tyra Sjöstedt som skrev det där faktiskt, känns som hennes språk också :)
Www.ryttarlivet.com
Flingans
,
Tyra kanske har skrivit något liknande förut men det syntes att fotot var taget på en text i en tidning, jag har bara skrivit av det och lagt till mina åsikter under med svart text :)
Michelle,
Intressant läsning och bra att du la in dina egna åsikter! :)
mischakaro.blogspot.se/
Elin,
Intressant, var har du hittat det någonstans? :)
exist.bloggplatsen.se
Flingans
,
Ja verkligen! :(
Flingans
,
Tack! Vad kul att du tycker det :D
silverbjälke,
Man borde kanske inte bli bestört eftersom man vet att det finns folk till allt... men man undrar ju vad det är för typer som faktiskt gör-tänker och råkar ut för de punkter som nämns, och ens kan med att nämna dem som ett problem??? tror inte ens Tyra kan vara den ansvariga som nämns här ovan för t.o.m hon har bättre kunskap än så. Du har överlag bra kommentarer på de olika situationerna och jag ville bara säga att jag tycker din inställning verkar sund, önskar dig lycka till med dina hästar och ditt hästliv.
www.finest.se/silverbjälke
Linda,
Intressant att läsa, då jag inte är alls familiär med hästar! Sv: Det är det, superintressant och lärorikt :) alltid mycket att ta in i början men det lugnar sig så småningom :)
thepainoflove.devote.se
Flingans
,
Eller hur, man slutar verkligen aldrig förvånas! Säkerligen är det någon person som råkar ut för dessa punkter.. Tack för din fina kommentar! :)
Flingans
,
http://lycklighast.wordpress.com/2012/09/05/valfard-for-hasten-2/ hade tagit en bild på texten ur tidningen hästfocus och jag hittade den av en slump! :)