Fråga om uppdatering

Gillar

Kommentarer

Mlie,
Jag tycker minst ett om dagen, men gärna fler! jag uppdaterar min varje dag med ett inlägg och försöker att hinna emd fler om dagen :)
mlieaxelsson.se
Ebba,
Ja baugetter är SÅ gott!! Jag tycker att en blogg ska ha runt 2-3 inlägg per dag! Sen bror det lite på hur "stora" inläggen är! Men jag skulle nog säga 3 stycken.
rosendahlss.blogg.se
Tre inlägg är bra uppdatering tycker jag :) Också något jag (försöker febrilt) hålla mig till! Dock lite svårt om man kommer hem fyra, och så ska man hinna med tre inlägg till typ klockan 22. Blir lite tajt!
neapocalypse.blogg.se
Wilma,
Sv: Ja eller hur hösten och våren är bara onödiga mellan ting! Det beror på vad det är för typ av blogg. Men jag tycker en blogg måste uppdatera minst en gång om dagen. Kanske omkring tre riktiga inlägg. Säger som andra hellre ett bra lite längre en 10 inlägg med en mening på varje. Vad tycker du? Bra fråga föresten!
wiimzanwilma.blogg.se
Det är en svår fråga. Det är ett plus om bloggen uppdateras fler gånger under en dag, men som för mig just nu, annat går före. Min förra blogg hade 13 uppdateringar per dag. Nu, kanske inte ens ett om dagen, ibland 3. Men jag tycker att när man har något att blogga om, så ska man blogga. Inte bara skriva en rad och sen bara "vet inte vad jag ska skriva, hörs senare".. ingen som vill läsa det liksom.. Svar: Ja, det gör ju det. Det är mer än att bara lägga upp en bild och skriva en text. Finns mycket jag vill göra, men på grund av min sjukdom kan jag inte ha vilket jobb jag vill. Men vill jobba med att hjälpa människor, jobba med barn, jobba som webbdesigner, jobba med djur, jobba som frilandsfotograf, haha. Finns mycket!
babustylee.webblogg.se
SV: håller fullständigt med! haha
jojz.blogg.se
miranda,
hmm.. Åtminstone ett inlägg per dag tycker jag, klart att det finns undantag när man inte orkar eller har tid, men själv tycker jag det är roligt att läsa bloggar som uppdaterar varje dag :)
mirandamaria.blogg.se
MISS REBECCA,
jag åker själv :) eller tar med mig min syster ner, hon stannar tills söndag 2/3 då min skola börjar måndag 3/3 så har några dagar med henne där innan skolan börjar :) känns riktigt roligt!
www.missrebecca.se
Alina,
åå får lägga upp fler bilder, jeansen är väldigt basic bak, vanligt stora fickor =) men håll till godo;) ha en fin kväll =)
torstenz.blogg.se
Alina,
Beror på hur mkt läsare bloggen har men kanske mellan 2-4 ggr om dagen? ha en fin dag!
torstenz.blogg.se