Födelsedag!

Åh vilken underbar dag jag har fått! :) Idag var det ju min födelsedag och det kom massor med folk hit för att uppvakta mig. Från kl 14 till kl 20 hade jag gäster här! Därför har bloggen varit helt totalt död.. Haha. Är helt varm inombords nu av all värme, omtanke och kärlek jag har fått idag. Och så mycket fina presenter! Vad jag bakade för någon dag sedan var så klart en regnbågstårta. Den blev otroligt populär och alla tyckte den var supergod! :) Det är med lite olika fyllningar emellan, inge grädde, det är bara ovanpå. Dåliga mobilbilder:

Gillar

Kommentarer

Josephine Einarsson,
Svar: Haha åh nämen grattis till dig då! Hoppas du haft en bra födelsedag!:D Jag fyller också år på hösten, 22 november, så ett liitet tag kvar för mig :)
photomemorys.blogg.se
Malin/Unghäst utbildning,
Sv: Ah men precis! jag säger exakt samma sak.. Ponnysar är söta & Hästar är fina :). Hehe!!... Men din är ju BARA föööör söt allså:D.. Vad är han för ras?:). Ah jag tänkte så också! Och jag har rätt bra självförtroende tom 80 cm iaf;). Men Rockter måste byggas upp sakta:) Efter några slag i bommarna på *hindret* så lärde han sig sen till sist att LYFTA på benen :D ( han är rätt rädd om sina ben märker jag )... Så det vart nog bara *gott* för honom o slå i bommarna:) För min del kändes det knappt lönt o *hoppa* det lilla hindret ! MEN vill börja lågt O sakta med Rockter! Vi har nämligen INGEN brådska!:).. Grattis O Fin tårta:) Kram Ps.. Kan du INTE ställa någon/Några fråga/Frågor på min frågestund?? Svaren kommer upp nu i veckan :).. Du kommer direkt till frågestunden på : http://sweetnezhorses.blogg.se/2013/august/fragestund.html Ds.. Kram
www.sweetnezhorses.blogg.se
Linn,
Åhh, vill också samka juee! :D
lambada.devote.se
Linn,
smaka* hehe..
lambada.devote.se