Flingans ridning

Igår var det så himla roligt att rida Flingan igen. Även om ridpasset inte varade länge och vi inte gjorde sådant vi brukar göra. Men för första gången på jag vet inte hur länge så red vi nere på ridbanan och använde oss utav bommar. Vi hade bara några enstaka travbommar på ena långsidan för han ska fortfarande inte jobbas på böjda spår eller jobbas för ansträngande. Eftersom att det var så ruggigt väder igår så lade jag stor vikt vid framskrittningen så att han skulle vara ordentligt varm i kroppen innan vi började trava. Sedan travade vi först två varv åt ena hållet, runt fyrkanten och över bommarna. Sedan skritt ett varv innan vi också travade två varv åt det andra hållet. Skritt ett varv och avslutade med ett till varv i trav åt vardera håll. Han var så pigg och han var så lycklig över att få trampa över några bommar. Det kändes helt underbart ? Idag ska vi skritta ut en sväng i skogen. Vi brukar skritta ungefär 40-50 minuter och jag varierar mellan att rida i skogen eller att ta en annan väg som är mer på asfalt och platt grusväg. :)

Gammal bild från när vi jobbade med bommar :D

 

Gillar

Kommentarer

Sessie?????????,
Vad härligt att ni får börja komma igång igen tillsammans:)
sessie.se
EMMA,
Måste bara påpeka så snygg header du skaffat. Snygg och härligt höstig! :) Så kul att äntligen få jobba med bommar! Mysigt att kunna rida ut så pass länge i skogen mm :)
emmach.blogg.se
Petra,
sv oke j choklad är också gott
brunetpetra.blogg.se
Morgan,
Tänkte höra med dig.... Vad tycker du om en legalisering av cannabis? Medicinsk eller laglig? Gå gärna in och läs mitt inlägg om alkohol vs cannabis!
www.nattstad.se/morganw
marina,
sv. Tack så mycket. :) Ja det kan man. :) Tar mellan 400-600 kr.
marinapalme.blogg.se
Julia ?,
Vilken fin häst!! ? Vilken ras? :)
jjuliaa.blogg.se
Life of Johanna,
Härligt :)
lifeofjohanna.se
Julia Svensson,
sv: Åh tack sötis!? kram
www.juliiasvensson.blogg.se
elin,
Men hjälp vilken häftig täckning han har! O passande namn ;)
www.teamtuben.se
Emelie Andersson,
Ser fint ut! :)
horsebackz.blogg.se