Flingans mål - så har det gått.

I början av året satte jag några mål för Flingan. År 2013 var ett väldigt lyckat år för oss där vi kom väldigt långt. Han lärde sig det året att ridas ut på ensam vilket var en omöjlighet innan. Han blev mycket bättre att hantera i stallet och kunde stå uppbunden och accepterade att man lyfte hans hovar. Hopptekniken var också något som förbättrades. Med det i bagaget så trodde jag att vi skulle kunna komma en bit även detta år. Men oj så fel jag hade! Visserligen uppfyllde vi alla de mål jag satte men inte i den grad jag önskade. Målen som jag hade:

? Att Flingan ska vara med ärligt framme på uteritterna och lyssna lika bra på hjälperna som när vi är på ridbanan. Check ?

? Vi ska kunna rida på banan tillsammans med andra ekipage och kunna fortsätta med vårt. Flingan ska inte stanna så fort någon annan kommer ner på banan och tro att han bara kan titta på dom andra utan att arbeta själv. Check ?

? Flingan ska bli lätt att lasta och gå in i transporten varje gång som det är tänkt. Ett plus är om vi i slutet på året kan lasta själv helt utan medhjälpare. Halvcheck ? Han har blivit lätt att lasta och går på varje gång men eftersom vi fortfarande inte har åkt så mycket så känner jag mig inte tillräckligt säker för att lasta och åka iväg själv.

? Flingan ska miljötränas genom att åka iväg och rida på andra platser än hemma. Halvcheck ? Vi har varit iväg men inte alls så mycket som jag skulle velat på grund av att han knappt varit igång på hela året..

? Vi ska ut på träningstävlingar och ha roligt! Halvcheck ? Vi var ju ut på en pay n' jump men jag hade hoppats på att det skulle bli fler!

? Flingan ska bli bättre under skoning. Check ?

2014 var inte direkt något bra hästår, tror att flera håller med mig där.. Många små skador hit och dit som hela tiden kom i vägen för vår igångsättning. Det var en långdragen muskelsträckning som tog månader på sig att läka ordentligt, det var oförklarliga svullnader i benen, tappskor.. Hela tiden var det något som gjorde att vi inte riktigt kom igång alls under hela året. Så himla trist! Jag hoppas verkligen att år 2015 kommer att bli ett bättre år hästmässigt! :)

Gillar

Kommentarer

Michelle Petersson,
Tror säkert 2015 blir ett mycket bättre år för er. Tänk på de målen du faktiskt har fixat, jättebra jobbat! :D Kram
michellepetersson.horseworld.se
jacquline,
så roligt att ni nådde dom målen som du satte upp! :D 2014 har verkligen inte varit något bra hästår för mig heller... också haft jätte mycket skador hit och dit.. håller tummarna för att 2015 blir ett bättre hästår :D
jacqulinecarlstrom.horseworld.se/
maja söderberg,
härligt att många av målen är nådda :)
majasoderbergs.devote.se
Elin,
Vad bra att nästan alla hans mål är nådda :)
www.baraaeelin.blogg.se
ida foto. ?,
Synd med skador osv! Men härligt att ni har klarat av nästan alla målen, men förstår att det kunde gått bättre om de inte var för skador och sånt :) sv; taaack finis ?
idanilssonphoto.se
Tova?
,
Vad är dina mål 2015? :D P.S Jättefin bild! :D
Flingans
,
Det kommer komma i ett eget inlägg! :D
Kajsa,
Jag håller helt med, 2014 har varit ett riktigt skitår rent hästmässigt. Jag tycker trots allt du har lyckats bra med flera av dina mål och det ser ju ut som om du kommit en bra bit på vägen. Hoppas du får ett bättre 2015!
kajsaafransson.blogg.se/
Helen,
Gud så skönt att ni klarade i stortsett allt! Grymt jobbat
heleeens.bubbleroom.se