Flingan idag

Okej.. Idag var det alltså dags att åka iväg med Flingan på riktigt för första gången. Han har ju blivit så himla duktig med lastningen nu och jag vill därför börja träna på att åka iväg och rida. Så idag åkte vi till en ridbana som ligger en bit bort som man får rida på för en billig peng. En mycket större ridbana en den vi har hemma och med många fina hinder :) Det gick bra att lasta in, tog inte lång tid alls. Han var lite orolig i transporten när vi åkte men jag körde så lugnt jag bara kunde. Väl framme så lastas han ur utan problem och kollar sig runt. Var så klart lite spänd med tanke på att det var ett nytt ställe men så fort vi började gå så slappnade han av och jag kunde sadla utan problem. Framridningen gick hur bra som helst och han var som vanligt. Sen började vi trava över lite bommar och då blev han supertaggad. När det var dags att hoppa lite så hoppade han mega stort och han var lite extra tittig på hindrena men inte så att han tvekade eller så. Han laddade allt han kunde både före och efter haha. Sen kom det två andra och red där när jag nästan var klar och då blev han lite distraherad och spänd igen. Sen gick det hur bra som helst att lasta in och när vi var hemma igen och han såg lilla Zakira genom skötardörren så gnäggade han och blev superlycklig för att vara hemma igen haha, sötnosen! Nu ska vi bara se till att åka iväg regelbundet på lite olika ställen för att få rutin på att åka och träna på bortaplan. Så himla glad och nöjd över att det gick så bra idag. Så stolt över både mig och Flingan att vi har tagit oss förbi vårt lastningsproblem.
 

Gillar

Kommentarer

amanda,
fina bilder :) sv: ja men körlektion gick super bra :D
liindstrand.blogg.se
Frida,
Tack! :) Okej, ja men det går bra. Nu när jag inte riktigt har kommit in i bloggandet så vill jag inte lägga ut Pengar på den nämligen än. Men det är Väldigt uppskattat om du skulle Vilja hjälpa mig :)
Fridaharryson.blogg.se
frida christina,
Åh vad roligt att det gick så bra och vilka fina hinder de hade!
fridachristinas.devote.se
Kajsa,
Ryttarlivet.com,
Duktiga ni! Vad skönt att all träning gett resultat!
Www.ryttarlivet.com
Josefine ?,
Alltså herregud vad häftig den hästen var i färgen! :D Super fina bilder verkligen!! Sv: Hihi jaa, cheesecake sitter aldrig fel i magen ;)
jlandgrens.blogg.se
Karin,
Så fin han är! Va kul att han blev så taggad :) Svar: Hehe, jag kan förstå att jag inte är den enda som blandar ihop namnen! Va trist att du behöver gå runt med kronisk smärt. Och nervpåverkan är riktigt jobbigt. Går du på någon sjukgymnastik? Hoppas att det blir bättre med tiden så du slipper ha så ont!
arhamn.webblogg.se
Katta,
Flingans
,
Ja det är riktigt roligt! :D
Flingans
,
Ja det var riktigt roligt! :D