Flingan

Känner mig fortfarande inte vidare pigg så det blev en härlig skrittur i skogen för vår del idag. Skrittade ungefär 40 min, 3,5 km. Supernyttigt att skritta längre sträckor emellan åt! :) Jag red dessutom med hackamore idag för att han skulle få vila munnen lite. Och på hackamore så sänker han huvudet mer och jobbar mer med ryggen. Väldigt lätt att han blir tung i handen dock..

Gillar

Kommentarer

Malin/Unghäst utbildning,
sv: OJ..155 hög?? :O Det vart en chock!!Jag trodde han vart Ponny bara !:D Haha!.. Men se där vad fel man kan ha ;)..Då har du måånga år framför dig med honom:).. Rockter är 5 år... Men enbart riden i snar 3 månader! Så också sent tagen är han!!.. Dock blev han *inriden/insutten* 3 v förra året! MEN hon som hade honom *red* han så hårt att han fick pålagringar/Förslitningar på frambenen=(... ( han hade aldrig någonsin blivit riden. 3 dagar senare ringer den hära tjejen & e helt lyrisk O skriker i telefonen till uppfödarna...* Han är HELT jävla fantasikt!! VI har varit ute och galopperat på långa grusvägar i 1-2 timmar nu dessa 3 dagar!!..:S.. & det slutade med att han blev skadad!!:(.. Men kallar ej det inridning!.. Så i mina ögon & öron är vart han Oinriden när han kom till mig 8/6.. :)..
www.sweetnezhorses.blogg.se
Ponny Piloter,
SV; Vilken rubrik menar du? Den i headern eller den ovanför inläggen? :) MVH, Ponny Piloter
ponnypiloter.blogg.se
Anita,
Hur fasen får jag upp en ny header på min blogg?.. Usch jag är så otroligt okunnig att jag inte lyckas! Tips? :-D
siliiins.blogg.se/
? ida.,
åh så söt bild haha!
prinsesc.blogg.se
? ida.,
glömde svara på kommentaren heheh.. sv; tack ? ja de är de verkligen! haha, ja, Kalle var med lite trög i början man behövde ibland typ lägga sig på hans bakdel ibland hahah, men nu i sommar har vi tränat mycket löst ute på stallplanen och mycket bakdelsvändningar m.m, så nu plötsligt behöver jag bara ta min hand på bakdelen nästan! :) Hahah, nej man får träna på det ;)
prinsesc.blogg.se
Josephine Einarsson,
Svar: Ja gör det! Den är helgrym :) Åh nej vad tråkigt :( Du får ta & krya på dig då!
photomemorys.blogg.se
friskey
,
Åh tack så mycket! :)