Farsdag

Idag är det som ni kanske vet farsdag! Brukar ni fira er pappa på farsdag? Vad gör ni i så fall? Köper ni en present, ger frukost på sängen, hittar på något speciellt eller är ni lite extra snälla? Jag och min syster ska bjuda ut vår pappa på middag ute på restaurang, det gjorde vi förra året också och vi tänkte göra det till en tradition och varje gång får det bli en överraskning för pappa vart vi har bokat bord och ska äta någonstans! :) Jag älskar verkligen min pappa, han är den bästa pappa jag någonsin kunnat önska mig och jag ser farsdag som min chans att kunna visa min uppskattning för allt han gör för mig. Han ställer verkligen upp i ur och skur, kommer med tips och råd, stöttar och finns där. Pappa, jag älskar dig. ? Idag sänder jag också en extra tanke till alla er som har förlorat er pappa och inte kan fira honom idag. Till exempel den här tjejen, jag tänker på dig idag vännen ?

Syrran, pappa och jag ?

   

Gillar

Kommentarer

sussi,
låter mys med middag.. =) min har tyvärr gått bort.
siouxzie.vimeddjur.se
Nelly,
Vilken rolig farsdagspresent! :) Jag hade tänkt köpa någon present på en marknad i fredags, men hittade inget. Jobbade dessutom hela dagen igår så fick springa i affärerna i sista minuten idag istället - 2 lite dyrare tidningar och 1 paket tuggummi blev det..! Haha, det uppskattades, men kanske ska man köra på restaurang-idén nästa år.. :D
justanothermortal.blogg.se/
Daniella,
Vilket fint inlägg. Hoppas att ni har en bra dag! Sv: Tack så mycket ^^ Kram!
daniellamaraui.devote.se
ebba,
så fin bild! svar: tack så jättemycket :D
ebbafrida.for.me
Lydia,
Viktoria Eriksson,
Jag och syrran grattade honom med present på morgonen, annars är vi bara här hemma hela dagen och ska laga lite "godare" mat :) Så snällt av er att bjuda honom på restaurang! Fina ni är! :)
vickons.blogg.se
Mina,
Vilken snygg bild :)
miiinaaa.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Så fin bild på er :)
spontan.blogg.se
Malin Lindgren,
Så fin bild på er! Jag har faktiskt aldrig firat farsdag tillsammans med min pappa, har inte någon kontakt med honom, riktigt tråkigt faktiskt. Alla pratar om hur bra deras pappor är och jag bara står där o "japp, jag känner inte ens min" haha. :/ Kika gärna in på min blogg och kanske lämna en kommentar tillbaka? På bloggen kan du läsa om min vardag, mycket träning, om mitt distansförhållande med min kille som ska bli soldat, vänner, nya inköp med mera. Kram. :)
malinviola.blogg.se
Julia,
Vad mysigt med middag! Jag och min syrra gav pappa frukost på sängen och lagade middag :)
jylli.bloggplatsen.se