En pigg Flingan

Så äntligen var det dags, första ridturen i snön! Men det blev inte så härligt som jag tänkte mig, tänkte en lugn härlig skrittur i skogen i pudersnö. Istället har det börjat töa och snön är tung och blöt. Och Flingan var galet pigg. Han visste knappt vart han skulle ta vägen och det kändes knappt som om han gick på marken för han lade ingen tyngd på hovarna när han satte ner dom. Så det blev många halter för att försöka få honom lugnare och mer på bakbenen än på frambenen.. Känns som om det kommer bli en jobbig igångsättning det här haha!

Gillar

Kommentarer

Vera,
Åh vilket fint täcke!! Kram
Vera.weride.se
Anja,
Sv. Ja, tänk vad olika man kan tycka ;) Haha
castarha.wordpress.com/
Pillan,
Haha.. Precis såna turer har jag med haft i snön, fast man kanske hade tänkt sej något helt annat ifrån början ;) Snyggt täcke! Sv; Ja det har du helt rätt i. Jag vill inte "bara" att det klickar med nya ägaren och hästen utan att man själv känner att det känns bra och någon person man själv fastnar för och som känns ärlig. Calle har ju vart min bästis i 5½år så jag ville vara mycket mån om nya hemmet :)
pillllans.bloggplatsen.se
Amanda,
Maja,
Sv: Ja, visst blev det? :D
majawallstrom.blogg.se/
Lollee,
Ett tips som jag använder på min pigga häst är att du trycker till med benen och dra lite försiktigt i tyglarna sen släpper du efter lite och sen gör du det igen. Ge det lite mellanrum. Funkar jätte bra på min häst och efter ett tag så börjar de gå lugnare och går med huvudet sänkt. :)
www.galenilivet.blogg.se
linda risberg,
Snyggt täcke! :D SV: GFRK heter anläggningen - Gävle fältrittklubb med andra ord :)
lindarizberg.blogg.se
Carruuu,
vad fint!
carruuu.se/
EIin Cecilia,
vilken fin horsie i headern, ser ut so men sockerpuder och space häst :D bloglovinbyte? :D
eelin.se
Anita,
Snyggt täcke :D
siliiins.blogg.se