Eko

Här ekar det tomt hehe :) Men det har verkligen varit fullt upp dom senaste dagarna och jag har inte ens haft tid att godkänna kommentarer och än mindre skriva några inlägg. Egentligen brukar jag se till att ha tidsinställda till sådana här tillfällen men detta blev lite oplanerat så hann inte fixa något.. meeen tror att ni har överlevt ;) Idag har jag i alla fall jobbat först, broderat ett fleecetäcke och ett supersnyggt tävlingsset bland annat. Direkt efter jobbet så var det bara att skynda till Flingan och precis när jag skulle sätta mig på hästryggen så började det snöa. Och blåsa. Så sjuuuukt mycket. Men tänkte ändå att jag var tvungen att motionera honom lite då han har stått i två dagar. Och som planerat så var han mycket pigg. Vi joggade ca 4 km i friskt tempo och han fick vara pigg. Han fick titta på spöken i buskarna och bakom stenarna och han fick hoppa över snötäckta vattenpölar om han ville. Helt utan krav alltså. Dumt att bråka i onödan känner jag när det är mitt fel att han stått och blivit pigg :) Efter stallet så har jag varit hem till pappa för att fixa en grej med bilen och sen mötte jag upp syrran på stan innan det var dags att åka till föreläsningen om foderlära på travet. Berättar mer om föreläsningen imorgon.. :)

Gillar

Kommentarer

Emma,
nee tyvärr inte :/
emmaahs.webblogg.se
Emma,
Milina,
kul att gå på stan!
milina.blogg.se
Anita,
Trist med snön!
siliiins.blogg.se
sv; ja det var verkligen kul faktiskt :) och jag lärde mig mycket! Något jag har problem med är ju att jag inte vågar "ryta till" åt hästen, inte bokstavligen då kanske men jag typ testar och börjar försiktigt t.ex be honom att backa, och om han inte fattar då så vågar jag liksom inte fortsätta eller vad man ska säga. Men ah, hon visade mig massor! :)
neapocalypse.blogg.se
Emelie,
Skönt me sånna ridpass ibland! ;)
emeliejosefssons.blogg.se
ridsportskvaller
,
Hej :) Du vet jag hade sghettisdrottning bloggen innan :) Men nu skapade jag en ny blogg kolla gärna in :D ridsportskvaller.horseworld.se