Effektiv måndag

Jäklar vad jag känner att jag har varit effektiv idag och dagen är inte ens slut på långa vägar än! Fick massor gjort på jobbet och gjorde en del förberedelser inför slutet av veckan då hela avdelningen är borta. När jag kom hem så hämtade jag in min sadel för att smörja den eftersom att jag alldeles strax ska åka och möta upp en tjej som ska köpa den. Efter det åkte jag och Texas iväg till hundklubben för att träna lite agility. Det blev inget i fredags då jag blev bortbjuden på middag så vi tog det idag istället, måndagar är ju våra träningsdagar! Även fast agilitykursen är slut så åker vi dit på måndagar för att träna. Idag stod en annan bana uppe så vi körde lite på den. Bara vissa bitar då banan var väldigt klurig och hade många konstiga svängar och innebar att runda hinderstöd, framförbyte och bakombyte. Så vi plockade isär banan och övade på klurigheterna var för sig. Att runda hindret han ska hoppa är inga problem, värre är det med bytena då han tappar fokus och tror att vi ska göra något annat. Men det är bara att träna på! Tänkte skriva ihop ett inlägg i veckan om hur vårt träningsupplägg ser ut framöver. :)

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Härligt! Håller med om att du har varit väldigt effektiv idag :D Jätte fin header på Texas :D Sv; ja, jag hann med det viktigaste som typ tvätta och städa rummet. Vila gjorde jag dock också, men allt annat gjorde jag inte :p
knaset.blogg.se
Peter
,
:-)
Anna,
Härligt med sådana dagar!
annaterneborg.blogg.se
Sofia,
Kul med agility! sv: den var supergod :D
sofiavaha.blogspot.se
Alice,
Så smart att plocka isär banan och öva på det svåra en bit i taget! :)
lallizzlife.blogg.se
marina,
sv. Tack det är lite bättre. :) Bra att ändå hålla igång med träningen och hunden tycker nog att det är roligt också. :)
marinapalme.blogg.se
Anita,
Härligt med en sådan dag!
siliiins.blogg.se
Henrik Olsson,
Det är härligt och känna att man varit extra effektiv! :)
www.henrikolsson.eu