Header

Jag nämnde ju härom dagen att det vankas studenttider men med våren och sommaren tillkommer ju också andra högtider värda att fira. Det är morsdag, student, sommarbröllop och dop och i alla fall i min släkt och familj så ökar födelsedagarna att fira när det blir sommar.

Jag tycker att det är samma visa varje gång någon ska uppvaktas, den ständiga frågan vad man ska köpa och den ständiga jakten på den perfekta presenten. Det ska vara något betydelsefullt, något personligt, något som mottagaren uppskattar och något som passar ens egna plånbok.

Jag älskar att ge bort personliga presenter och verkligen slå huvudet på spiken, när man tittar på presenten ska man direkt kunna lista ut vem den ska ges till. Som den här kniven som jag nyligen valde att ge bort.

Mottagaren är en mästare i köket och älskar att laga mat - därav en riktig japansk kockkniv i present. Den personliga touchen på presenten är dessutom en namngravyr med mottagarens fullständiga namn. Mer personligt än så går det knappas att få.

Kniven kommer från Gravyrbutiken.se en butik på nätet som har mängder med presenter och prylar som dom graverar namn, bilder och symboler på. Där hittar du garanterat presenter till sommarens alla högtider så som födelserdagar, student, dop och bröllop. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments