Dansa runt julgranen

Fick mig en överraskning när jag anlände till stallet nu på kvällen. Rymningskungen nr 1 hade hoppat över sin hage och rätt in till Flingan. Så där stod dom tillsammans som om ingenting. Och hagen den var hel men man såg hans spår i snön att han minnsan hade hoppat över sin trähage på ca 130cm, så gott som stillastående. Så lite imponerad blir man ju när han som b-ponny tar det. Men det är ju ändå inge kul. I alla fall så fick han gå kvar där medan jag mockade och gjorde ordning i stallet. Sen togs Cyrus in först, borstade honom osv sen tog jag en promenad med honom somuppvärmning innan longeringen. (Eller innan vi dansa runt julgranen som han sa till en djurpratare).Han var himla fin. Avslappnad och duktig. Såg ut som en helt annan häst jämfört med en vecka sen. Så tror nog att min massage med arnika har hjälpt en del och en hel del promenerande :) Så det var kul! Sen var det Flingans tur. Han tycker inte det är lika kul att dansa runt julgranen och förstår inte riktigt vitsen med det. Så han genar och springer lite som han vill och när han inte vill springa, ja då gör han inte det helt enkelt. Men vi fick till några bra varv med honom också där han såg riktigt fin ut med :) Kampen mot hö-magarna har nu börjat!

Gillar

Kommentarer

Emma,
sv: ja det kan nog vara därför :) tack! :)
emmandens.blogg.se
Charlotta,
Haha, din var minst lika söt! :) Mina planer är väl att fara till stallet idag och imorgon och vara med en kompis. Vad ska du själv göra? :)
allroundponnyyy.blogg.se
Ponnydressyr,
Fin blogg :) Kolla gärna in våran nystartade dressyrblogg! Vi har även presenterat oss i ett videoinlägg :) Kram, Ponnydressyr
ponnydressyr.se
Izza,
Jättefin blogg! Allt bra? :)
www.ijonsson.blogg.se
Angelica,
Svar: Hej! Tyvär vet jag inte vart tränset är ifrån :/ Jag fick nämligen med det när jag köpte Brama (min ponny) för snart 2 år sedan så har ingen aning om vart det kommer ifrån tyvärr.. men tack :D <3 Superfin blogg!
www.kulltorpsbramaa.blogg.se
Kajsa - 100% häst,
Ja, ibland blir man allt överraskad över våra underbara djur! Inte illa för en b-ponny att hoppa över ett staket, men skönt att han gjorde det och inte tog sönder staketet iallafall! :) Jag har också inlett kampen mot hö-magarna, inte det roligaste haha..
kajsashastliv.blogg.se/