Dåligt ridpass

Idag hade jag och Flingan ett riktigt dåligt ridpass.. Själva grundkänslan var bra, jag kände hur Flingan försökte, han jobbade korrekt med bakdelen och allt sånt där. Men ändå kändes det inte helt hundra. Inte så konstigt egentligen eftersom han inte är helt fräsch i kroppen så då kan han ju inte göra så bra ifrån sig heller. Så jag ska så klart inte lägga skulden på honom för han gjorde verkligen så gott han kunde utifrån sin dagsform och sina förutsättningar. Men jag blir irriterad när han inte länger på sina steg utan bara springer fortare istället. Men jag vet att han just nu inte kan länga så bra eftersom allt med hans rygg osv och då blir jag ännu mer irriterad på mig själv för att jag blir irriterad på honom när jag vet att han gör sitt bästa. För att klargöra så tar jag ju så klart inte ut min irritation på honom fysiskt men mentalt påverkar det ju ändå, hur mycket jag än försöker att ta tre djupa andetag och rida vidare som om ingenting. Slutade med att jag gav upp, jag hoppade av och skrittade honom för hand istället.

Gillar

Kommentarer

FOTOBLOGG av Ida ?,
åh så söt! hoppas nästa pass går bättre!! Sv: jaaaa verkligen! hade shorts i skolan första gången på detta år ;) härligt!
photobylove.se
Linnea Hildorsson
,
Hej! Jag vill bara meddela att jag gör gratis bloggheadrar vid intresse :) Enda kravet är att bilderna är egenfotograferade/tillstånd från fotograf (måste visas upp) och sedan att det är systemkamerabilder :) Mejla min mail vid intresse, neahildorsson@hotmail.com Jag har även n¨got exempel kvar i min dator c: Reklam får gärna göras på bloggen för detta. Obs: Man måste veta vad jag ska ha för mått på headern, sätter INTE in. Mvh Linnea Hildorsson