Dags för nya träningsbyxor

I maj kommer jag och Texas att ha 3 kurser igång samtidigt. Utöver detta så är det utställningar, tävlingar och träning på egen hand. Vi kommer minst sagt att ha fullt upp framöver.

Det är mycket att tänka på inför varje kurs, vad det är för utrustning som behövs då olika grenar har olika krav och bestämmelser. Men Texas utrustning har jag under kontroll och allt är införskaffat och vi är förberedda. Värre är det med min egen träningsgarderob. Just nu har jag endast ett par lämpliga träningsbyxor och det kommer inte att räcka. Ska vi ha träning tre dagar i veckan och utöver det träna hemma och tävla på helgerna så måste ett par till byxor införskaffas, minst.

Jag har tittat runt lite på olika sidor som säljer lämpliga byxor men inte riktigt hittat några som jag har fallit för. Mitt häst-tänk sitter kvar lite och jag vill gärna matcha outfits även för mig och Texas så då har jag varit lite kräsen vad gäller nya byxor och framförallt färg på dessa.

Men en sida som jag tillslut föll för, som jag sett mycket bra omdömen om på facebook, är fritidsfabriken. Dom har det mesta i klädesväg och dessutom nytänkande byxor i roliga mönster! Finns både långbyxor och shorts där och jag blev lite sugen på shortsen också.. Perfekt till sommaren ju. Får se om dessa kanske klickas hem vid ett senare tillfälle :)

Just nu är dessa godingar på väg hem till mig, längtar så mycket tills dom kommer så jag kan prova dom! Hoppas verkligen att dom lever upp till mina förväntningar! :)


I samarbete med fritidsfabriken.se

Gillar

Kommentarer

divorce your horse,
Så snygga och funktionella de ser ut att vara! 😊
divorceyourhorse.se
Lina,
Snygga! Jag behöver också skaffa mig ett par nya. Och jag funderar på ett par shorts också 😊

Sv; tack ska du ha! 😊
knaset.blogg.se
Henrik Olsson,
Dem var snygga 😊
www.henrikolsson.eu
Alice,
Så intressant att läsa om vad ni har på gång och så, inte så ofta man läser om det här! ^^ Snygga byxor också!
lallizzlife.blogg.se
Anita,
Älskar färgen!! 😃
siliiins.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN],
Läcker färg på de byxorna! 😃
spontan.blogg.se