Dagens träning

Flingan var riktigt missnöjd imorse när Z fick gå ut i hagen och inte han. Och värre blev det när jag tog fram sadeln.. Inte direkt happy och han undrade nog vad han hade gjort för att förtjäna detta ;) När vi var på väg ner till banan så stod det två rådjur precis vid ingången och jag kan säga som så att det fick honom i alla fall att vakna till! Han kämpade på otroligt bra, är så himla nöjd med honom. Vi gjorde mest basic grejer idag, tempoväxlingar, träna på att rida RAKT (snett igenom och vända rätt upp), svårare än man tror! Gjorde volter ut efter medellinjen i både trav och galopp. Han fick sätta under sig ordentligt men han kämpade på hela tiden och var riktigt nöjd genom hela passet. Min tränare tyckte också att han var jättefin idag och att vi hela tiden gör framsteg, att det märks stor skillnad mellan gångerna. Och hon blir så förvånad varje gång att han är så lätt att jobba med och är så nöjd med tillvaron när han får arbeta. Idag frågade hon om han ALLTID är såhär snäll och aldrig sätter sig på tvären och protesterar?? Och ja han är alltid såhär snäll, visst han kan skjuta ut baken ibland, flyta ut med bogen, kasta med huvudet eller andra SMÅSAKER men han är aldrig svårarbetad så att någon övning blir omöjlig. Han försöker alltid göra sitt bästa :)
Älskade, älskade häst! <3  

Gillar

Kommentarer

Elin,
Fin bild på Flingan :)
www.baraaeelin.blogg.se
Wilma,
SV: Jag brukar använda mig av picasa, ipiccy.com och pixlr.se
wiimzanwilma.blogg.se
Tova ~ Kombiryttarna ?,
Din häst har så otroligt cool färg! :D
www.kombiryttarna.blogg.se
benedit ?,
så fin häst! sv; haha nej vad roligt, pepparkaksdeg liksom! men man får ju typ ont i magen av det? eller jag får inte det haha men det sägs att man ska få det liksom :') hihi tack, det gjorde det :D
moufieeh.blogg.se
Madde,
Elsa,
Åh vilken snygg färg din häst har! :)
eventingbyelsa.blogg.se
TIPS: Vill du få din blogg sponsrad? och det spelar ingenroll hur många läsare du har. Här blir du sponsrad även med lite lääsare. Kika in här: http://saandriiiee.blogg.se/2013/november/sa-far-du-sponsorer.html#comment Sry om du inte tyckte detta var intressant!
saandriiiee.blogg.se
Angelica,
Åh, låter jätteskönt att ha en sån häst! Vill du byta? ;) haha
angelchanelle.blogg.se
Carruuu,
VARFÖR har du varit vaken vid fem på morgonen?? xd
carruuu.se/
Hanna Sahlqvist,
Jäkla snyggo till häst asså! ?
hannizon.se