Dagens träning

Dagens träning gick hur bra som helst och det var superkul! I början trodde jag att träningspasset skulle bli katastrof eftersom han har vilat några dagar och var verkligen hur pigg som helst i början. Trodde det skulle bli svårt att få honom avslappnad och mjuk.. Men så fel jag hade! Istället hade vi massor med energi att jobba med, enorm framåtbjudning och pigg och vaken för hjälperna. Så det var himla kul! Och det roligaste av allt var att min tränare tyckte att hon såg stor skillnad från förra gången och att det syntes att vi hade tränat! Sånt är alltid kul, det kan ibland vara svårt att se resultat själv om man hela tiden rider samma häst. Så då är det alltid bra att någon annan kan säga att det faktiskt är skillnad :) Vad vi fick läxa på från förra träningen var att vi skulle öva på massa galoppfattningar vilket vi har gjort. Och vår läxa till nästa gång är fler galoppfattningar (kan aldrig bli för mycket) och att jag ska sitta ner mer i traven. För nu när jag sätter mig i traven så förknippar Flingan det med att vi ska galoppera.. och det är ju inte alltid så bra. Annars så sa min tränare massa lovord! Att han har otroligt lätt för sig, märks inte att han bara är 4 år, stadig och framförallt att han orkar en jäkla massa. Trots att vi i en timme försöker trötta ut honom så mycket som möjligt så blir han aldrig svettig på träningarna. Trots att vi gör en massa övningar som borde vara jobbiga för 4åringar.. Men han blir aldrig trött eller svettig! haha..
Bild från annat tillfälle.. .

Gillar

Kommentarer

Olivia Gustavsson,
sv. ja det är jätteroligt :)
oliiviiagustavsson.se
? ida.,
så otroligt härligt när de går bra!! :D sv; tack! ? ja de hade jag verkligen c:
prinsesc.blogg.se
Meia,
Jag tycker att Keelas blogg har blivit lite FÖR trännings intresserad, självklart förstår jag om Keela fått nya läsare som vill ha så :)
meialindholm.blogg.se
Meia,
Jag läser Moas, Epicfaiil.se. Riktig bra :D
meialindholm.blogg.se
zuzanna,
Mysig bild ! Din häst har en så himla fin färg ! :)
fames.se/zanna
friskey
,
åh tack vad gullig du är! :D
Annika,
Alva & My
,
Din ponny är ju hur cool som helst ! Kommentera gärna inlägget "ösregn" och så kanske du är en utav dom som får en länk ikväll inför 200läsare ! :)
friskey
,
tack! :)
friskey
,
åh, hade jag gärna gjort! Men du lämnade ingen bloggadress :(