Dagens träning

Idag blev jag riktigt stolt över min lilla Flinga. Vi red ut alldeles själv och han försökte bara protestera en endaste gång. Då stegrade han en gång så skänklade jag och då valde han att bocka istället så skänklade jag på honom igen och då gick han. Vi red ut på oplogade ridvägar och det var riktigt mycket snö och eftersom det bara har varit ynka -3 grader så var det blöt och tung snö. Vi skrittade för det mesta då han är så himla otränad men travade även lite grann vilket ledde till några fler bockningar men denna gång av glädje :) Viktigt att tänka på att man inte rider på som vanligt när det är djup blötsnö då hästarna lätt kan bli överansträngda om dom inte är van.
Han är vääärldens sötaste! Ni förstår inte, hans blyghet blir så otroligt gullig. Blir så varm i hjärtat när jag är med mina djur. Skulle kunna stå och mysa med mina ponnysar hur länge som helst. Eller borsta dom i en evighet bara för att det är så mysigt att se när dom står och njuter. Älskar dom så himla mycket :) Jag red inte Cyrus nånting idag för att Johanna ska träna med honom till lucia imorgon! :D ska bli så kul å se dom imorn!  

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Sicken sötnos! Har en vilde jag med, hon är inte så mycket för att bocka men det där med att lätta på frambenen är hon bekant med!
svanholts.blogg.se
Barbie Med Syndrom,
Hej! Var gärna med och tävla på "Dagens Blogg", där du kan vinna en länk på bloggen! Det enda du behöver göra är kommentera inlägget "Bli Dagens Blogg" så är du med och tävlar. Lycka till! :)
www.nattstad.se/barbiesyndrom
Sara Carlsson,
sv: hihi, ja han tyckte det var himlans roligt :D
carlssonpataket.se