Cyrus

Cyrus var väldigt fin när jag red imorse. Red en längre runda i skogen med honom och han travade på fint och orkade jobba i form nästan hela tiden. Jobbigare har han det i galoppen men han orkade samla den bra men formen finns inte riktigt där. Men svårt att träna på rakt spår bara i skogen också när han är otränad. Blir ju automatiskt lättare att jobba med galoppen på en ridbana när man kan utnyttja volter osv. Men jag tycker att han jobbar på riktigt bra och kommer verkligen framåt i sin utveckling! :)

Gillar

Kommentarer

Lina,
Hejsan! Nu har jag börjat med att göra bloggdesigner. Kolla in min blogg för att se hur min är. Linstro.blogg.se Nu har jag även dagens blogg igång. Kika gärna in! http://linstro.blogg.se/2013/february/dagens-blogg.html#comment Om du är sugen på en design mejla mig på lina.strom@hotmail.com Ha det så bra sålänge! :)
linstro.blogg.se
Emma,
sv: ja verkligen!! :)
emmandens.blogg.se
Sätilaryttaren,
sv; förvaring är jätte svårt i stall, speciellt för schabrak.. sv2; verkligen! och dessutom upptäckte jag att det inte verkar vara så farligt att tävla,rätt avspänt (har alltid trott att det varit stressigt och massa som kollar men inge brydde sig utan körde sitt race)
satilaryttaren.se
Elin,