Christmas tag

Julen firas flera dagar och inte bara julafton för mig. Nu kommer vi för andra året i rad att vara hos pappa dagen innan julafton. Där är det bara familjen (pappa, hans fru, syrran, jag och våra respektive) och vi har egna traditioner där. Vi äter alltid tacos istället för julmat, spelar bingolotto (uppesittarkvällen), delar ut julklappar och spelar något spel! :) På julafton är vi hos min morbror och det är lite olika vilka som brukar vara där, men det brukar alltid vara rätt mycket folk (och hundar!). Vi samlas alltid kl 15, kollar på Kalle Anka, äter julmat och sedan har vi julklappslek. Det delas alltså inte ut några personliga julklappar på julafton. Under mellandagarna så samlas vi hos min mamma för att fira jul. Det är då mamma, hennes man, alla syskon plus respektive. Vi äter god mat och umgås och delar ut julklappar. Under mellandagarna träffar vi även Mickes familj.

Jag handlar alltid i sista minuten. Bara ett enda år har jag varit ute i god tid tror jag. Sen kan jag handla någon enstaka julklapp tidigt men jag blir inte klar förrän dagen innan typ!

Det absolut bästa med julen är att hela familjen samlas och man får riktig kvalitétstid tillsammans.

Rocky Roads utan nötter!

Har nog ingen favorit juldoft!

Jag är inget fan av julbord alls och skulle mer än gärna hoppa över det helt men om jag måste svara så svarar jag julmust! HAHA!

Nej, jultomten missar oss varje år! :(

Åh, finns många bra! Santa Claus is coming to town - Mariah Carey, My only wish (this year) - Britney Spears och Carolas Jul är några måsten! :)

Pelle Svanslös och Mysteriet på Greveholm!

Jag och Micke byter julklappar på julaftonsmorgonen, sen delas julklappar ut före julafton med pappa och efter julafton med mamma och då gör vi det på kvällen!

 

Denna christmas tag är hämtad hos: missvivis.se

Gillar

Kommentarer

Daniella,
Kul att veta hur du firar jul :D Sv: Haha nämen, den är ju så fin ^^
daniellamaraui.devote.se
Amanda,
Kul inlägg!:) Jag själv är alltid ute i god tid med julklappar ;)
amandadudas.blogg.se
Moa,
åh hur kan du inte gilla julbord? D:
PhotoMP.blogg.se
anna,
Visst är det de :) hoppas du haft en bra dag :)
annamarialarssson.blogg.se
Johanna,
Er jul låter supermysig :))
johannaoolivia.blogg.se
Maja - wildpieces,
Åh, vilka roliga frågor! Roligt att läsa svaren med, hur olika man kan vara! sv: haha, ja visst det. Han har enormt mycket pannlugg, knappt så han ser något själv, haha!
wildpieces.blogg.se
Jenny Karlsson,
sv: Kul att du gillar det :D
www.nouw.com/jennykarlsson
Veiken,
Vi firar så lite som möjligt! Julbord bara på julafton och det viktigaste är att vara tillsammans med nära och kära! :)
www.veiken.se/
Linn,
åh jag vill också göra den här listan! jag lånar nog den:D
nouw.com/livetsomlinn
vivi,
Åh vad roligt att läsa dina svar :) och tack för att du röstar !! :) Tror era familjefoton kommer bli jättefina, men förstår att man blir lite "hemmablind" :) Kram
www.missvivis.se