Cancer Loppet

Var ju som sagt på ett cancer lopp idag där alla som var arga på cancern fick vara med och springa. Springa för livet, för de som är sjuka i cancer eller de som redan har ryckts ifrån oss i denna hemska sjukdom. Det var som sagt min sambos mammas bästa vän som anordnade loppet till minne av Maria (min sambos mamma). Och det var så himla många fler som var arg på cancer, så många som kom och ville vara med och springa. Helt otroligt vad folk som kom! BILDBOMB:

>Arrangören Sofi Hult i mitten
Min sambo (till höger) och hans två bröder.

>Kommunen var där och informerade om anhörigstöd.

En tjej som stod och sålde aloe vera produkter.

Maria som loppet handlade om från början jobbade på City Gross så dom var där och sponsrade med gratis fika.

Eftersom Maria dog i bröstcancer så var dom självklart på plats och informerade om bröstcancer och sålde rosabandet grejer. Dom hade även en bössa på plats och samlade in pengar, eftersom loppet var gratis att springa så uppmanades deltagarna att istället skänka pengar till cancerfonden. Bössan var proppad med pengar när vi åkte därifrån.

Sambons yngsta bror var där med hela sitt innebandylag som sprang i matchtröjorna.

Det här gänget sprang/gick för My, det är My med kryckorna och som just nu kämpar mot sin cancer i benet. Så jäkla stark tjej. KÄMPA, du fixar det här! ?

Taggade och redo att springa iväg! :)

Gillar

Kommentarer

Olivia Gustavsson,
sv. åh tack, jag med :D
oliiviiagustavsson.se
LORISSA LOVEBOMB,
Fantastiskt! Heja heja heja!
lorissalovebomb.se
katta
,
Hej :) Fin blogg. Läs gärna mitt inlägg om mobbning och hjälp mig att stoppa mobbningen! :) Länk till inlägget: http://jagkatta.horseworld.se/2014/05/18/stoppa-mobbningen/#respond Kram :)
Linda,
Åh så fint med ett cancer lopp! Väldigt, väldigt bra ändåmål för loppet. Min mamma har också haft bröstcancer (och tillfrisknat från det) så det är nära hjärtat för mig också! Sv: Tack, det har jag haft! Hoppas att du också haft det :)
thepainoflove.devote.se
Ryttarlivet.com,
Vilket fantastiskt initiativ! Om det arrangerades här skulle jag absolut springa mot cancern! Förlorade en av mina barndomsvänner för ett år sedan. Hemska sjukdom!
Www.ryttarlivet.com
Flingans
,
Ja det hoppas jag också ?
Katta,
Sv: Jag ber om ursäkt. Jag menade verkligen inget dålig. Jag tycker att det är jätte bra med cancerloppet. Jag hatar också cancer.
jagkatta.horseworld.se
Cornelia,
Oj vilket underbart arrangemang! Fint gjort, dumma cancer!!!
www.alltidcornelia.blogg.se
Flingans
,
Vad skönt att din mamma blev frisk, det är verkligen en fruktansvärd sjukdom! ?
Katta,
Sv: Jag ber om ursäkt. Jag menade inget illa. Jag hatar också cancer och så bra med cancer lopp. Stor del av min släkt har dött av cancer. Så jag menade inget illa alls :)
jagkatta.horseworld.se