Bytt häst..

Eller i alla fall känns det som det. Herregud vad glad och nöjd jag var efter dagens ridpass. Känner inte igen Flingan längre. Både idag och igår så var han som en helt annan häst att rida. Som om polletten har trillat ner :) Hoppade en kryssoxer på 60 cm med två galoppbommar framför. Flingan har ju aldrig varit speciellt rädd om sina ben vid hoppning och hans hoppteknik har varit rena katastrofen. Men idag var det en helt annan häst som hoppade. Han hoppade upp sig mycket mer, hoppade genom hela ryggen och frambenstekniken var klart mycket bättre. Önskar att jag hade haft någon med mig som fotograferade så att jag fick se skillnaden ordentligt! Kom på hindret några gånger men eftersom han skötte sig så bra så tyckte jag det var onödigt att nöta eftersom jag ändå inte ville stressa med höjden osv. Så det blev ett ganska kort pass. Om han fortsätter sköta sig såhär så lär jag nog höja ribban en nivå på hans träning, både inom dressyren och hoppningen :) Men vill inte stressa, viktigt är att han tycker det är kul och får självförtroende i varje övning innan man går vidare.

Gillar

Kommentarer

Annika,
SV: tack så mycket :D
blogofphoto.webblogg.se
Nathalie,
sv: hihi ja, fredagar är mysiga :) jag hejar främst på Gabriel men Elin är också grym!! sj? :) kram
nathalieodhe.blogg.se
Johanna,
Sv; Kul att du gillade inlägget! :) Ja, vi människor kan verkligen vara konstiga ibland... Åh, vad kul att det går bra! :) Alltid sån härlig känsla när det går bra på ett ridpass!
horsesinmind.blogg.se
Ellen,
Kul att det gick bra:)
ellenlinneahansson.horseworld.se
Linnea,
Klart att det e gött med en gående gräsklippare jag blev bara så rädd xD tackar som frågar, Jepp jag har haft en bra helg. Har du haft en bra vecka?;) :*
www.colour.devote.se
amandablomkvist
,
SV; vi kollade på house of wax :D MVH AmandaB
Anita,
Häärligt :D kram
siliiins.blogg.se
bbecka,
sv: ja, det finns väldigt roliga saker på dem hemsidorna! :)
byrrebecka.blogg.se
Elin,
Så kul!! :) Allt bra?
www.baraaeelin.blogg.se
Lydia,
Ta chansen att vinna en länkning på http://teeamjump.horseworld.se/?p=1395 :)
teeamjump.horseworld.se