Bortglömd blogg

Hehe har nästan glömt bort att jag har en blogg idag! Jag var uppe tidigt idag igen, dock inte för att gå på några möten tack och lov utan idag begav jag mig till stallet strax innan kl 9. Fixade alla sysslor och sen red vi ut, Jag och Jenny. Himla kul med sällskap och hästarna gillar det också. Kul att det funkade mellan Nemo och Flingan tillslut, det var ju lite kämpigt där i början.. Sen jag kom hem så har jag prickat av flera punkter på min to-do, betala räkningar och måla bord bland annat. Känns skönt att ha så mycket gjort redan och ändå är hela dagen kvar! Tror jag ska ut och njuta lite i solen innan det blir att åka iväg och handla senare i eftermiddag. Vad gör ni idag? :)

Gillar

Kommentarer

Tilda,
Jättefin blogg! Och vilken otroligt häftig färg din ponny jar! Vad heter den färgen? Jättehäftig! :D
tildaedin.webblogg.se
Emelie,
haha så kan det nog vara haha xD
lindblad.blogg.se
Amanda,
Hej :) Just nu pågår det en frågestund i min blogg och hade vart kul om du va med ! Alla dom som ställer över 20 frågor får en länkning, lite kul med nya läsare kanske?;) Hoppas du är med ? Direkt länk http://fiddy.blogg.se/2013/july/fragestund.html#comment
fiddy.blogg.se
Elin,
Sv: aj det hade jag också!! :) Jättesöta hästar! :)
www.baraaeelin.blogg.se
emelyn
,
Fin blogg :) Just nu har vi frågestund på våran blogg och vi skulle bli SUPER glada om du skulle vilja ställa någon fråga :)
Elin,
Ja, verkligen! Helt amazing, haha
elinklintman.blogg.se
Anita,
Sv; Ja västkusten slår allt.. :) Härliga sommarbilder på hästarna :)
siliiins.blogg.se
friskey
,
Tack! Tyvärr glömde du att lämna bloggadress.. :)