Bloggtips.

Jag tänkte nu presentera en av mina favoritbloggar för er. En blogg jag klickar mig in på flera dagar i veckan. En blogg som får mig att se hästlivet från en helt annan synvinkel. Som lyfter fram frågor man aldrig ens tänkt på. Bloggaren skriver om sina tankar och funderingar hur det är att börja rida som vuxen. Och det bästa av allt tycker jag är att denna bloggare är så öppen för allt. Den vill lära sig ALLT om hästar och ridning och nöjer sig inte med att veta HUR man gör utan vill även veta VARFÖR man gör så. En ryttare som hela tiden letar ny kunskap och vill veta mer. Att bloggaren dessutom kan få ner sina tankar och fundering i text gör att man fastnar för bloggen direkt. Låter det intressant? Besök då -->>DENNA BLOGG<<---  

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Haha mmm.. Fick mig en ordentlig backflash till när jag hade shetland sist. Dom och vattenhinkar! Då fick jag surra fast hinken med ett grimskaft plus spika för plankor framför så de inte kunde dra ut den, funkade bra 8 av 10 gånger. Helt otroligt. Marodörer!!!!!!!!!!!!!!!
mliandersson.se
Daniella,
Kikade in på hennes blogg, roligt att du har en favoritblogg som har samma intresse som du ^^ Sv: Ja verkligen :D Kram!
daniellamaraui.devote.se
Moa,
Ska in och kolla på den :)
PhotoMP.blogg.se
bexollila,
sv ja men visst var dem bra :D
nattstad.se/bexollila
JoJo,
vad roligt med bloggtips! :D sv; tack snälla! blev jätteglad när jag såg att jag vann! :D
rockdoll.devote.se
sv; ja det var supergott!! men man kanske kan smälta lite smör med chokladen också? för att liksom dryga ut det ^^
neapocalypse.se
Veiken,
Det är alltid trevligt med nya bloggar. Jag ska kika in där! Jag kan ju alltid lära mig något, även om jag inte rider, men jag tycker att hästar är fantastiska djur och är varje år på Gothenburg Hors show! Någon ska ju vara publik också! :)
www.veiken.se/
Amanda?,
Kul med bloggtips!
amandaforsman.blo.gg
Ryttarlivet.com,
Tack fina du för länkning! Hade ingen aning om detta. Fina du! Stooor kram och tack Denise! ??
www.ryttarlivet.com
Flingans
,
Du var så värd denna ?