Bio

Jag och Micke hade en riktigt rolig grej att fira idag och då gjorde vi det genom att gå på bio! :D Vi valde att se Annabelle. Eftersom att vi tyckte att The Conjuring var riktigt bra så var det givet att vi också var tvungen att se Annabelle. Vad jag tyckte om filmen? Jag tyckte att filmen var riktigt bra gjord, dom lyckades med att få upp spänningen på helt rätt ställen så att man satt beredd nästan hela tiden men ändå kom inte de "läskiga" sakerna där man trodde. Så det hade dom gjort det riktigt bra med att den inte var så förutsägbar. Men ändå hade jag förväntat mig mer, så lite besviken blev man. Jag tyckte inte att det var en "wow-film" men ändå en bra film! :)
 

Gillar

Kommentarer

Daniella,
Usch jag hatar skräckfilmer haha. Sv: Vad roligt att höra. Tack för din kommentar, det fick mig att tänka om lite :) Kram!
daniellamaraui.devote.se
Veiken,
Det är inte lätt att göra bra filmer nu. Vi ställer allt högre krav och det är svårt att leva upp till det! Det är ändå roligt att se film på bio! Ha det gott!
www.veiken.se/
carolina?,
Sådär, finns fortfarande kvar men mycket mildare :D
knaset.blogg.se
? THE REVOLT ?,
Hahaha den filmen >.< För mig räckte det med att se trailern xD
TheRevolt.blogg.se
ebba,
usch, men måste nästan se den! ;) Sv: tack så mycket :D KRAM
moniki.blogg.se
johanna,
har inte sett den än, men ska göra! älskar skräck:)
www.burvalls.blogg.se
Pauline,
så mysigt med bio, skulle dock aldrig se skräck på bio haha
lillafrokenhurtig.se
Josephine - Living in London,
Vill också se den, men vågar typ inte haha xD
stiles.blogg.se
anniepiie,
Har hört om dendär filmen att den ska vara ganska bra, men jag blir ju skrämd väldigt lätt så skulle nog tycka den är väldigt bra! :P SV: Tack snälla, jag blir peppad av dina ord!! Hoppas att jag får jobbet jag sökte eller kommer vidare till nästa steg iaf! ;) Kram
anniepiie.blogg.se
Angelica,
Usch, är livrädd för dockor redan, haha!
angelchanelle.blogg.se