Barcelona dag 4

Då var vi redan på söndagen och det var dags att åka hem. Vårt plan gick redan vid lunchtid så denna dag hann vi inte med något alls. Direkt när vi vaknade halv 8 så var det bara att packa ihop väskan, checka ut och sätta sig i taxin som skulle ta oss till flygplatsen. Väl på flygplatsen kunde vi äta frukost och shoppa lite efter att vi hade checkat in bagaget. Det var ett direktflyg på hemvägen vilket kändes riktigt skönt och flygresan gick riktigt bra. Det var verkligen en fantastisk resa och jag är så glad att jag kunde åka med alla mina syskon + systrarnas pojkvänner. Vi hade så roligt ihop och det var verkligen roligt att vi kunde göra något tillsammans och faktiskt bestämde oss för att åka ändå trots att läget var som det var från början. Barcelona är en superfin stad som dessutom är väldigt ren, det ligger inte mycket skräp på gatorna utan dom städar HELA tiden. Det är en storstad som bjuder på varierad shopping, både välkända märkesbutiker men också mindre butiker. Förutom det så har staden en fantastisk strand och det finns massor med saker att se och göra. En weekend räcker liksom inte för att upptäcka allt och jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka för att se mer! :)

Gillar

Kommentarer

Elin,
Åhhh! Blir så sugen!
elinbjorkander.com
LORRAN,
sv: I know, right!? Jag har hört att jag i egenskap av bildlärare borde åka till Barcelona ;)
lorissalovebomb.se
Divorce your horse,
Vilken otroligt häftig bild! :)
divorceyourhorse.se
klara,
åå skulle också vilja åka till barcelona
klarrelito.blogg.se
Amanda,
Ååh vad kul att ha besökt Barca!
amandaforsman.blo.gg
ullie,
det är så viktigt att bara komma bort lite umgås o bara va.. härligt hoppas du har en fin helg kramar
weberskold.blogg.se
Vanessa,
jag älskar Barcelona. vill verkligen dit igen :)
vanessaandersson.se
Julia Petersson,
Hejsan! Vilken härlig blogg varvad med massvis av hästbilder och bra uppdatering. Första gången jag spanar in på denna sidan och det kommer definitivt bli fler gånger. Jag jobbar för tillfället på en stor hästgård i Spanien (Inte långt ifrån Barcelona)! Tyvärr har jag ingen egen blogg trots att jag verkligen har ämne och vardagen för det. Ta gärna en titt på min instagram (juliapeterssn) för att ta del av alla fantastiska hästar, min vardag och spansk hetta.
Juliapeterssn(instagram)
Tea,
Åhh så underbart! Är så avundsjuk! ;) SV: Hihi åh men tack så mycket fina du, du är ju för rar! :D Ha en riktigt härlig söndag nu, kram! ^^
nouw.com/teajohnsson
Flingans
,
Tack för din fina kommentar! :D